"Omdat een leuke studententijd geld kost..."

Bij Recruit a Student vind je de studentenbaan die jou op het lijf geschreven is!

Die pet past ons allemaal!

Die pet past ons allemaal!

Gemak dient de mens. De leukste studentenbaan in een paar overzichtelijke stappen. En in een paar klikken of tikken helemaal up to date!  Lees meer>

Inschrijven = Vacaturenieuwsbrief = Altijd up to date!

          

"Een beetje opgevoed"

“Dankzij Recruit kan ik niet alleen leuk bijverdienen tijdens mijn studententijd. Ik heb inmiddels ook geleerd dat als je werkt er bepaalde verantwoordelijkheden om de hoek komen kijken. Dat was in het begin nog wel eens lastig vanaf donderdag tot en met zondag. Ze hebben me ook daarin goed opgevoed. Leuk bedrijf, leuke mensen. Bijbaan = Recruit a Student."

"Een warm bad"

“Toen ik bij Recruit a Student in Breda binnen kwam lopen, stond ik al twee maanden ingeschreven bij andere uitzendburo's. Het klinkt misschien overdreven, maar het voelde meteen als een warm bad. Binnen een week was ik aan het werk. Ik heb bij RAS geleerd wat ik leuk vind om te doen én wat ik absoluut NIET leuk vind. RAS is met mijn studententijd verbonden."

"Bijbaan werd vaste baan"

"Of ik een referentie wilde schrijven voor Recruit. Natuurlijk! Mijn eerste vaste baan is namelijk bij het bedrijf waar ik via Recruit a Student bijna mijn hele studententijd heb gewerkt. Leuk detail is dat ik nu mensen moet inhuren. Daar hoefde ik niet lang over na te denken". Ik merk nu zelf wat een fijn gevoel het is als je van iets 100% op aan kunt."

"Super relaxed geld verdienen"

"Bij RAS heb ik gratis mijn groot rijbewijs kunnen halen zodat ik in een buschauffeurspool mee kon draaien. Autorijden is mijn lust en mijn leven. En banen waar je een hele dag achter het stuur zit, die heeft Recruit genoeg! Super relaxed geld verdienen dus. Als hiker heb ik in elk denkbaar merk kunnen rijden. Nou ja. Bijna elk merk...."