Banner

Schoonmaakmedewerker

Voor onze opdrachtgever zijn we opzoek naar parttime en fulltime schoonmaakmedewerkers die verantwoordelijk zullen zijn voor het schoonmaken van bedrijfsruimtes en vakantiewoningen in Apeldoorn.

  • City Apeldoorn
  • Salary Between €10.37 and €13.42 per hour
  • Education VMBO / Mavo/VMBO / HAVO / Vwo / MBO / HBO / WO
  • Category Facilitair
  • Contract type Oproep basis

About the function

Voor onze opdrachtgever zijn we opzoek naar parttime en fulltime schoonmaakmedewerkers die verantwoordelijk zullen zijn voor het schoonmaken van bedrijfsruimtes en vakantiewoningen. Het is nu namelijk nog belangrijker dat onze omgeving zo schoon mogelijk is. Natuurlijk houden we ook rekening met jouw gezondheid. De opdrachtgever zorgt ervoor dat je de juiste middelen hebt om veilig aan het werk te gaan.

De meeste werkzaamheden vinden plaats op vakantieparken. Alle vakantiehuisjes worden op maandag en vrijdag tussen 10.00-15.00 uur schoongemaakt door een grote groep schoonmaakmedewerkers. Per bungalow verschilt het wat er precies schoongemaakt moet worden, maar in de meeste gevallen moet er stof gezogen en gedweild worden. Daarnaast maak je het sanitair schoon en maak je wanneer dat nodig is de bedden op of lap je de ramen.

Daarnaast is onze opdrachtgever ook verantwoordelijk voor het schoonhouden van bedrijfspanden. Als schoonmaakmedewerker zorg je ervoor dat alle ruimtes zo schoon mogelijk zijn. Je stofzuigt alle gangen en kantoorruimtes, dweilt de centrale hal, neemt tafels en bureaus af met een doekje en zorgt ervoor de dat toiletten netjes schoon zijn. De werkzaamheden worden dagelijks (maandag t/m vrijdag) tussen 08.00-17.00 uur gedaan. Je hoeft niet alle dagen beschikbaar te zijn, maar dat mag wel. Voordat je begint zullen we afspreken hoeveel dagen en uren je wilt en kunt werken.

Omdat je zelf kunt aangeven welke dagen je wilt en kunt werken, is deze baan goed te combineren met andere verplichtingen  en werkzaamheden. We denken graag met je mee!

Show moreShow less

About the company

Onze opdrachtgever neemt schoonmaken zeer serieus en er is dan ook geen schoonmaak uitdaging die ze uit de weg gaan! Al meer dan 50 jaar zorgen de medewerkers van dit bedrijf ervoor dat kantoorpanden, schoolgebouwen, vervoersbedrijven, winkels en overheidsgebouwen brandschoon zijn. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de vakantiehuisjes op een aantal vakantieparken iedere week opnieuw klaar zijn voor een nieuwe groep vakantievierders. Bij deze opdrachtgever zijn er genoeg mogelijkheden; Een leuke baan dus voor iedereen die opzoek is naar een flexibele functie die goed in te passen is in een druk rooster.

Show moreShow less

What we need

  • Stilzitten is helemaal niets voor jou. Je bent graag bezig en vindt het fijn als je omgeving netjes is.
  • Voor jou is het belangrijk dat je flexibele uren en dagen kunt werken, zodat je werk goed kunt combineren met het gezinsleven, een opleiding of andere werkzaamheden.
  • Contact met collega’s en kantoormedewerkers vind je fijn, maar ook zelfstandig werken is voor jou geen probleem.
Show moreShow less

What we offer

Een flexibel rooster of juist vaste werkdagen? Bij deze opdrachtgever is er veel mogelijk. Laat ons weten wat je zoekt en wat voor jou belangrijk is.
Je ontvangt een salaris tussen €10,37 en €13,42 bruto per uur, dit is afhankelijk van leeftijd. 

Show moreShow less

Additional information

Wil jij meer informatie? Stuur dan een e-mail naar nina.keupink@recruitastudent.nl

Show moreShow less

Our recruiter

Nina Keupink