Recruit a Student - het talent van morgen vandaag in huis.

Recruit a Student


Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze studentenkracht. Straks de topper die u zoekt? 

Wat wilt u doen?

  Alternatieve resultaten

   Helaas niet gevonden, staat wat je zocht bij deze blog artikelen?:

 

Bedrijven online laten groeien

Je hebt een bedrijf omdat je ergens goed in bent, beter dan anderen. Je visie, missie of werkwijze is uniek. Je hebt jarenlange ervaring of kijkt met een nieuwe blik naar de behoeften van je doelgroep. Dat is je kracht; je vakmanschap. En daar moet iedereen van weten.

Online vindbaarheid vergroten

Jouw bedrijf moet gevonden worden en in deze tijd wil je dat vooral online. Daarom heb je een website en ben je aanwezig op Social Media. Daar heb je de potentie om door miljoenen mensen gevonden te worden. Maar zeg nou eerlijk, ben je als bedrijf online echt goed vindbaar? En word je gevonden door de juiste mensen? De échte vruchten van online pluk je nog niet.

Met een mooie website zit het aan de voorkant vaak wel snor, maar aan de achterkant is nog zo veel winst te behalen.

Online Student laat bedrijven online groeien. Door je website te verbeteren en zo je vindbaarheid te vergroten. Door advertenties in te zetten om de juiste mensen te bereiken. Door waardevolle berichten, blogs of posts te creëren voor website en Social Media zodat je de juiste doelgroep aan je kunt binden.

Een concreet plan voor online

Gevonden worden door de juiste personen op het juiste moment is waar het online om draait. Het is van levensbelang voor je organisatie, ook als de zaken nu goed gaan. Online is niet de toekomst, online is het heden. Maak je niet die stap, dan blijf je achter. De technologie blijft zich ontwikkelen, sneller dan ooit. Geheid komt de tijd dat je denkt ‘had ik maar’. Want je bent online, maar weet je ook hoe jij je daar wilt positioneren? Wat is je plan voor online? Online Student maakt samen met jou een strategisch plan waaruit een concreet plan van aanpak vloeit met meetbare resultaten.

Doe-het-zelf marketing zonder strategie is een verspilling van tijd en geld. Nu is de tijd om je concurrenten voor te blijven. Het fijne van online marketing is dat alle resultaten meetbaar zijn. Zo weet je dus precies waar je geld naar toe gaat en in welk tijdsbestek de Online Student bepaalde resultaten boekt.

Stappenplan

In zes stappen naar succes.

Stap 1: Persoonlijk gesprek

We komen bij je langs en brengen in een persoonlijk gesprek je online uitdagingen, behoeften en wensen in kaart.

Stap 2: Nulmeting

Met een ondernemersscan brengen we de huidige stand van zaken in kaart. Deze nulmeting van je organisatie zorgt voor een meetbaar vertrekpunt van waaruit we de strategie ontwikkelen.

Stap 3: Online strategie

In overleg met jou ontwikkelen we een online strategie. Concrete doelen en de te nemen stappen om tot die doelen te komen. Online marketing is altijd meetbaar, jij weet dus precies waar jij je geld aan uitgeeft en waar je ons (zo nodig) op kunt afrekenen.

Stap 4: de Online Student aan het werk

Na akkoord op de strategie huur je een Online Student in die aan het werk voor een door jou bepaald aantal uur in de week. Je geniet maximale flexibiliteit en kan wekelijks op- of afschalen.

Stap 5: Meetbaar resultaat

Tussentijds wordt je op de hoogte gehouden van de resultaten. Het mooie van een strategie is dat je die naar believen kan aanpassen en bijschaven, de gestelde doelen zijn heilig en blijven onveranderd. It doesn’t matter how we get there, just that we get there. 

Stap 6: Online succes

Zodra de eerste doelen behaald zijn, heb je nieuwe doelen te stellen en creëren we een nieuwe strategie.

Wij komen graag kennismaken met jouw onderneming, uiteraard gratis en vrijblijvend. 

Plan nu een afspraak 


Waarom Online Student?

Waarom zou je een Online Student inzetten om je bedrijf online te laten groeien? Studenten zijn opgegroeid met online en denken ‘web en mobile first’. Ze hebben frisse ideeën om jouw doelgroep aan te spreken en zijn als geen ander bekend met de eigenschappen van de verschillende social kanalen. Bovendien hebben studenten en ondernemers gemeen dat ze beiden online succesvol willen zijn.

Team van professionals

Een Online Student is de beste van zijn klas. Een ambitieuze Hbo of WO student marketing/communicatie/journalistiek/commerciële economie die zorgvuldig is geselecteerd en met succes is getraind door gerenommeerde online marketingbureau waarmee wij een samenwerking hebben. Bovendien wordt de Online Student doorlopend gecoacht door professionals. Op het gebied van strategie, content en analytics kunnen zij on-demand beroep doen op een team aan professionals.

Een Online Student kan…

 • - Je website analyseren, beheren en verbeteren
 • - Het bedrijf zichtbaar maken in Google (SEO/SEA)
 • - Social Media kanalen opzetten, beheren, posts creëren en publiceren
 • - Adwords en social campagnes opzetten
 • - E-mail marketingcampagnes opzetten en uitvoeren 
 • - Webredactionele taken oppakken
 • - Blogs schrijven en publiceren op website en social media

Wie zijn wij?

Online Student is de jongste tak van Recruit a Student (LINK naar website), een landelijk studentenuitzendbureau met bijna twee decennia ervaring.

Bij Recruit a Student zijn wij enthousiast over de mogelijkheden van online marketing en het hoge ‘van nu’-gehalte. Onze studenten zijn digitale natives die ons hebben geïnspireerd een eigen Online Marketing Academy op te zetten.

Laagdrempelig en financieel aantrekkelijk

‘Het talent van morgen vandaag in huis’ ten voeten uit. Als professionele matchmaker investeren wij in talent dat vandaag al voor je aan de slag kan. Wij zetten deze diamantjes in jouw organisatie weg, zodat je op een laagdrempelige en financieel aantrekkelijke manier kunt ervaren wat online marketing voor jouw bedrijf kan betekenen. Het bedrijf plukt direct vruchten voor een tarief van €40,- per uur (excl. BTW), de studenten verdienen een zakcentje én doen relevante werkervaring op.

Wij selecteren topstudenten met gevoel voor online marketing die techsavvy zijn, communicatief vaardig en commercieel ingesteld en bieden ze de mogelijkheid opgeleid te worden tot online marketeer. Op basis van de talenten en vaardigheden van de Online Student maken we de perfecte match met een bedrijf.

Recruit a Student

Volg ons

 • Volg Recruit a Student op Facebook
 • Volg Recruit a Student op Instagram
 • Volg Recruit a Student op LinkedIn
 • Volg Recruit a Student op Twitter
     © 2018 Recruit a Student | Algemene voorwaarden |  Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden