Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Uitzenden & Detacheren

De ideale match tussen ons talent en uw organisatie.

Wanneer kiest u voor uitzendkrachten?

Komt u handen te kort in drukke dagen of bij langdurige ziekte? Dan heeft u mensen nodig die snel inzetbaar zijn, een minimale inwerktijd nodig hebben en maximaal rendement opleveren. Recruit a Student kan putten uit een bestand van 10.000 studenten van MBO, HBO of universitair niveau. Door zorgvuldige screening garanderen wij dat wij ambitieuze kandidaten kunnen leveren die van aanpakken weten en bereid zijn om hard te werken. Een visitekaartje voor uw bedrijf.

Inzichtelijk uitzendproces

Recruit a Student heeft het uitzendproces door de jaren heen geoptimaliseerd om het zo inzichtelijk mogelijk te maken. Met een persoonlijke inlogcode heeft u toegang tot onze digitale omgeving en de  Poolmanager-app. Hier vindt u alles terug over de voortgang en de planning van elk project. Zo kunt u zeven dagen per week 24 uur per dag volgen wie waar en wanneer gepland staat en kunt u ook nieuwe aanvragen doorgeven.

Heeft u liever persoonlijk contact, kunt u uiteraard altijd telefonisch contact opnemen met één van onze vestigingen.

NBBU

Recruit a Student is als uitzendbureau aangesloten bij de NBBU (De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). Deze brancheorganisatie stelt hoge kwaliteitseisen aan bijna 1.000 arbeidsbemiddelaars. In 2014 trad de nieuwe NBBU-cao voor uitzendkrachten in werking waarbij een goede balans tussen flexibiliteit en zekerheid wordt geboden. Deze nieuwe NBBU-cao handelt naar de afspraken uit het sociaal akkoord en de nieuwe Wet werk & zekerheid. Mede dankzij de NBBU kunnen wij garant staan voor onze kwaliteit.

Waarom uitzenden?

Allereerst is het werken met Recruit a Student tijdbesparend. Geen CV’s meer doorspitten, kandidaten afwijzen of referenties checken. Wij nemen de werving en selectie op ons en sturen u alleen de beste kandidaten voor de functie.

Onze uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar zodat u de mogelijkheid heeft de studenten alleen in te zetten wanneer u hen werkelijk nodig heeft. U zit niet vast aan een vast contract en betaalt dan ook alleen de werkelijk gewerkte uren. Recruit a Student verzorgt de verloning van de uren en de begeleiding van de kandidaten.

Daarnaast willen onze studenten graag relevante werkervaring op doen in het bedrijfsleven. Zij zijn gemotiveerd, intelligent en leergierig. Onze werkstudenten hebben een goede werkmentaliteit en er bestaat natuurlijk een mogelijkheid dat een student doorgroeit tot vaste kracht binnen uw bedrijf. U bespaart zo kosten voor het inwerken en vinden van nieuwe vaste medewerkers. Bent u geïnteresseerd in een uitzendkracht? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Vul het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Wat is het verschil tussen detachering en uitzenden?

Bij uitzenden zorgen wij voor de perfecte kandidaat en laten het inwerken daarna verder aan u over. Wanneer u voor detachering kiest, regelt Recruit a Student de trainingen van de kandidaten en dragen wij de verantwoordelijkheid voor het begeleiden van de kandidaten in het geval dat zij tegen problemen aanlopen. 

Altijd een kantoor bij u in de buurt!