Student Chauffeur

Wanneer je minimaal één jaar je rijbewijs hebt, kun je in aanmerking komen om een echte student chauffeur te worden. Op dit moment hebben wij veel vacatures open staan bij verschillende grote internationale autoverhuurbedrijven, maar ook bij lokale autodealers. Als student chauffeur moet je over een ov-jaarkaart beschikken. Recruit a Student is de ideale stap voor jou om een bijbaan te vinden als student chauffeur. Dus ben jij een hbo- of wo-student met een ov-jaarkaart en een rijbewijs?

Schrijf je dan nu in

Student privé chauffeur

Altijd al betaald bob willen zijn in een mooie auto? Naast een student chauffeur zoekt Recruit a Student nu ook student privé chauffeurs! De bedoeling is dat je mensen ophaalt en weer thuis brengt. Dit zijn vaak mensen die thuiskomen van een feestje, aan gezelligheid zal het dus niet ontbreken. Net als voor de student chauffeur is het voor deze baan verplicht om minimaal één jaar je rijbewijs te hebben en in bezit te zijn van een ov-jaarkaart. Na het thuisbrengen zal je namelijk weer met het openbaar vervoer naar huis moeten. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede chauffeur bent en nog nooit schade hebt gereden, je rijdt namelijk als student privé chauffeur in de auto van de opdrachtgever.

​Ga aan de slag als student chauffeur via Recruit a Student!

Kortom: wil jij graag op flexibele basis naast je studie werken als student chauffeur? Bekijk dan hier al onze openstaande vacatures en solliciteer direct op een functie die jou aanspreekt. Via Recruit a student kun je op zowel fulltime-, parttime-, als oproepbasis aan de slag als student chauffeur. Je kunt jezelf ook inschrijven bij Recruit a Student. Als je jezelf ingeschreven hebt houden wij je op de hoogte van de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw profiel. Zo vind jij via Recruit a Student snel en eenvoudig jouw ideale bijbaan als student chauffeur.

 

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!