Samenwerkingen

Samenwerken maakt sterk! Dankzij de samenwerkingen die wij door de jaren heen hebben opgebouwd kunnen we ervoor blijven zorgen dat onze kandidaten en klanten via ons deel kunnen nemen aan evenementen zoals netwerkborrels, banenmarkten, seminars en meer. 
Wij bieden graag deze extra mogelijkheden aan zodat iedereen ook bij ons kan blijven groeien.

Hieronder kunt je zien met welke partijen wij allemaal samenwerkingen hebben! Lijkt het jou leuk om ook met ons aan de slag te gaan? Laat het ons weten! 

Nobis Cura Futuri

Nobis Cura Futuri (NCF) is de studievereniging van de faculteit Campus Fryslân van de Rijksuniversiteit Groningen, gevestigd in het beursgebouw in Leeuwarden. De vereniging bestaat sinds 2020 en ze focussen vooral op duurzaamheid, diversiteit en ontwikkeling.

De actieve commissies van de vereniging organiseren gastcolleges, creatieve workshops, sociale evenementen en nog veel meer!  Het is een waardevolle toevoeging aan het studentenleven voor alle mensen van de faculteit.

StuRa International Tourism Management

StuRa ITM is een studentenraad met vijf verschillende departementen. Naast evenementen en workshops hebben ze ook oog voor het verbeteren van het studenten welzijn. Mochten studenten problemen hebben dan kunnen ze bij StuRa terecht voor advies en hulp. 

Studeer jij International Tourism Management? Misschien kun je je dan bij StuRa aansluiten!

Leeuwarden Student City

Leeuwarden Student City (LSC) is een stichting die zich bezig houdt met het nog gezelliger maken van jouw studententijd! Door betrokken te zijn en intensief samen te werken met de studenten zorgen ze ervoor dat je naast studeren nog veel meer leuke dingen kunt ondernemen. 

Wil jij je aansluiten bij dé studiestichting van de NHL, Stenden, Van Hall Larenstein en de Fryslân Campus? Bezoek dan hun website!

Erasmus Student Network Groningen

Met 150 activiteiten verspreid over het jaar zorgt ESN Groningen ervoor dat iedereen die begint met studeren zich meteen thuis voelt. 

Naast een comité voor integratie, zijn er ook committees die focussen op netwerken, excursies etentjes en nog veel meer. 

Wil jij je medestudenten op een leuke manier leren kennen? Neem dan een kijkje op hun site!

Tennisclub Albertus Magnus Groningen

De hoogst spelende studententennisvereniging van Nederland. Tennisclub Albertus Magnus (TAM) in Groningen is een gezellige club die toernooien, clubkampioenschappen en het NK-minitennis organiseert. 

Daarnaast kun je ook genieten van een leuk feestje, een borrel of andere activiteiten. 
Lijkt het jou leuk om je studietijd op een sportieve manier door te brengen? Kijk dan voor meer informatie op hun website!Erasmus Student Network Wageningen

Leer de stad beter kennen met behulp van ESN Wageningen. Voor nieuwe (internationale) studenten worden er veel evenementen georganiseerd om ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis voelt!

Uitjes naar andere steden, filmavonden en studenten feestjes zijn allemaal deel van het curriculum.

Is dit waar jij naar op zoek bent? Kijk dan op hun site!

Erasmus Student Network Nijmegen

De hoogst spelende ESN Nijmegen staat klaar voor alle internationale en internationaal gerichte studenten van de Radboud Univeritiet en de HAN Hogeschool. 

Alhoewel de vereniging nog jong is zetten ze nu al een mooi platform neer om Nederlandse en internationale studenten samen te brengen. 

Sluit je aan bij één van hun evenementen zoals, feesten, borrels, excursies en nog veel meer!International Student Association Arnhem

ISA Arnhem is een organisatie die gerund wordt door studenten voor studenten. Ze willen ervoor zorgen dat de internationale studenten van de HAN universiteit zich thuis voelen.

Om dit te bereiken organiseren ze veel evenementen en activiteiten, waaronder uitjes en feesten.

Wil je ook onderdeel worden van deze gemeenschap? Bezoek dan hun Facebook pagina!