Banner

Onze diensten

Waar kunnen we mee helpen?

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit.

Uitzenden en detacheren

Met uitzenden en detacheren zorgen wij dat u snel de juiste kandidaat heeft. Voor korte of lange termijn. Alle financiële zaken en administratie? Die regelen wij ook voor u.

Online uitzenden en verlonen

Online uitzenden automatiseert het werving en selectieproces via een online tool om kosten te drukken. Alle voordelen van uitzenden. Met minder kosten.

Werving en selectie

Wilt u personeel wel graag in eigen dienst nemen, maar heeft u moeite om de juiste mensen te vinden? Dan helpen wij u graag bij de zoektocht met onze werving & selectie.

Poolmanagement

Heeft u op langere termijn behoefte aan op korte termijn kunnen op en afschalen? Dan is poolmanagement de oplossing voor u.

Stage en bemiddeling

Op zoek naar de ideale stagiair? Als studentenuitzendbureau kent Recruit a Student genoeg gedreven studenten die bij u stage kunnen lopen.

Verder nog vragen?

Heb je vragen of wil je een keer een kop koffie drinken en het met ons over één van onze diensten hebben?

Direct geholpen

Een van onze accountmanagers spreken over werving & selectie of direct een offerte aanvragen?

"Vaak hebben wij op het laatste moment nog hulp nodig. Er wordt hard gewerkt om de juiste persoon hierbij te vinden, met in veel gevallen ook een positief resultaat. Steeds heel fijne en snelle communicatie.”

Apple Bee, Dongen

Langskomen?

Bel ons om een afspraak te maken!
+31(0)88 522 00 00

Of loop bij één van onze vestigingen binnen.

Onze topwerkgevers