My Recruit - Recruit a Student

Welkom bij My Recruit

Recruit a Student breidt het team graag uit met mensen zoals jij. Daarom hebben wij MY Recruit opgezet. Met deze app word jij ambassadeur van Recruit a Student. En kan je punten verdienen als jij een nieuwe collega aanbrengt en voor alle stappen die zij maken door middel van MY Recruit.

Makkelijk punten scoren

Bij MY Recruit gaat het om het recruiten van nieuwe mensen die bij team Recruit a Student willen horen. Zodra jij iemand aandraagt, begint de puntenteller al te lopen en ontvang jij per prestatie steeds weer extra punten. Hoe meer mensen jij binnenhaalt en hoe beter zij het doen, hoe meer punten er bij jou binnenkomen. Deze punten zorgen voor een leuke bonus voor jou. In the MY Recruit app wordt alles netjes bijgehouden en kan jij precies volgen welke punten jij waarvoor hebt verdiend.

Je verdient heel makkelijk punten. Wanneer jij een nieuwe recruit binnenhaalt, wanneer ze hebben gewerkt. Ook zijn er speciale achievements die je kan behalen waardoor jouw punten snel kunnen oplopen. Daarnaast is er het leaderbord waar je om de zes maanden als beste ambassadeur bekroond kan worden. Dat levert je een leuke extra beloning op.

Stap 1: Je kan aan de slag om punten te scoren door de app te downloaden in de App Store of in Google Play (MY Recruit)

Stap 2: Log in met jouw PoolmanagerWeb gegevens. Heb je deze nog niet? Neem dan contact op met myrecruit@recruitastudent.nl

Stap 3: Schrijf nieuwe Recruits in via de app en speel het spel. Door hogere levels te bereiken en hoog te eindigen op het Leaderboard kan je leuke beloningen verdienen!

Rewards

Iedere keer als jij het volgende level vrijspeelt, krijg je de prijs die op dat moment bij dat level hoort. Het zal je verbazen hoe gemakkelijk de eerste levels te bereiken zijn!

De prijzen (rewards) van de eerste 20 levels zijn:

Level 1 : € 20,-
Level 2 : € 25,-
Level 3 : € 30,-
Level 4 : € 35,-
Level 5 : € 40,-
Level 6 : € 45,-
Level 7 : € 50,-
Level 8 : € 55,-
Level 9 : € 60,-
Level 10 : € 65,-

Level 11 : € 500,- 
Level 12 : € 70,-
Level 13 : € 75,-
Level 14 : € 80,-
Level 15 : € 85,-
Level 16 : € 90,-
Level 17 : € 95,-
Level 18 : € 100,-
Level 19 : € 105,-
Level 20 : € 500,-

Naast de rewards voor elk level dat je vrijspeelt, is er ook nog het leaderboard. Elke zes maanden krijgt de recruiter die op dat moment op de eerste plek staat een extra prijs. Daarna start het leaderboard opnieuw voor zes maanden. 

Onze MY Recruit app

Word onze digitale ambassadeur

  • Verdien punten door nieuwe collega’s aan te brengen
  • Ontvang bonuspunten voor speciale achievements
  • Halfjaarlijkse beloning voor de beste ambassadeur

Spelregels

Natuurlijk zijn er ook een paar regels om dit spel in goede banen te laten lopen.

  1. Recruit a Student verwacht dat jij recruits aanbrengt die minstens zo leuk zijn als jij
  2. De prijs voor het leaderboard is alleen voor MY Recruiters die op de dag van de uitreiking werkzaam zijn voor Recruit a Student. 
  3. MY Recruiters behoren gepast om te gaan met de data die zij ontvangen ten behoeve van MY Recruit
  4. Recruit a Student houdt het recht om de game (tijdelijk) stop te zetten
  5. Recruit a Student houdt het recht om jouw recruit toch af te wijzen
  6. Punten die zijn uitgegeven voor een recruit die niet gaat werken binnen 5 weken voor Recruit a Student worden ingetrokken.

Heel veel plezier met spelen! Heb jij nog vragen over MY Recruit? Neem dan contact met ons op via myrecruit@recruitastudent.nl of bel naar 088 522 00 76