Poolmanagement - Recruit a Student

Poolmanagement

Op- en afschalen makkelijk gemaakt

Schommelingen in de drukte, het komt veel ondernemingen bekend voor. De ene maand wordt er een recordomzet gedraaid en de andere maand is het een stuk rustiger. Het grootste probleem is dan het vaste personeel. Zij verwachten een bepaalde zekerheid waardoor het soms lastig is goede mensen aan de organisatie te binden. Dé oplossing hiervoor is onze studenten-poolmanagementservice.

Een flexibele pool

Wij werken met een flexibele pool kandidaten die iedere week hun beschikbaarheid aangeven. Hierdoor kunnen wij heel makkelijk schakelen en in iedere fase van drukte voldoende personeel aanleveren. U voorkomt zo dat u vastzit aan personeel dat u alleen in drukke periodes nodig heeft. Door gebruik te maken van onze poolmanagementservice beschikt u over een talentvolle kandidaat, enkel en alleen wanneer u dat nodig acht.

Poolsamenstelling

Een goede planning is cruciaal. Met onze uitgebreide planningssystemen kunnen wij altijd en overal de ideale kandidaat voor u inplannen. Zo halen we het maximale uit de huidige pool. En als het nodig is, kunnen wij natuurlijk ook een nieuwe pool voor u samenstellen. Dankzij onze grote database vol gemotiveerde en getalenteerde krachten is dit voor ons geen probleem. Ook op dit gebied is onze dienstverlening dus kwalitatief goed en betrouwbaar.

Gemotiveerde studenten

Recruit a Student heeft een database vol gemotiveerde werkstudenten. Onze studenten volgen een opleiding op mbo-, hbo- of universitair niveau en doen graag relevante werkervaring op doen om zich voor te bereiden op hun toekomst. Deze knappe koppen heeft u tot uw beschikking voor een tarief passend bij een bijbaan in uw branche. En met een diploma op zak kan de student eventueel bij u aan de slag zonder nog te hoeven worden ingewerkt.

Voordelen poolmanagement

  • Kwaliteit: Recruit a Student zorgt voor een goede voorselectie van uitzendkrachten, zo kunnen wij garanderen dat we gemotiveerde werkstudenten leveren met een goede werkmentaliteit.
  • Flexibiliteit: Op- en afschalen naar behoefte. U kunt dagelijks een andere hoeveelheid studenten aanvragen, voor ons geen probleem.
  • Continuïteit: Altijd verzekerd van voldoende ingewerkte uitzendkrachten voor uw bedrijf.
  • Kostenbesparend: Alleen van de uren die ook daadwerkelijk voor u worden gewerkt, ontvangt u een factuur. Hierdoor voorkomt u overuren en leegloopuren van uw eigen personeel.

Direct geholpen

Een van onze accountmanagers spreken over werving & selectie of direct een offerte aanvragen?

Onze blogs voor Werkgevers

De perfecte kleuren voor je werkplek

Werkgever

De perfecte kleuren voor je werkplek

Heb jij vaak weinig energie op je werk? Is je inspiratie snel weg? Of kan je je niet goed concentreren? Dit kan te maken hebben met de kleuren van je werkplek. Kleur beïnvloeden namelijk onze emoties, gedachtegang en belevingen.
Lees meer
Hoe bouw je een netwerk op?

Werkgever

Hoe bouw je een netwerk op?

Verzamel de juiste mensen om je heen om jezelf, jouw product of jouw dienst te verbeteren. Maar hoe verzamel je de juiste mensen om je heen? En hoe bouw je een netwerk op?
Lees meer
Voor en nadelen aan van je passie je werk maken

Werkgever

Voor en nadelen aan van je passie je werk maken

De definitie van passie is: “Een sterke vurigheid naar een bepaalde activiteit die mensen leuk of belangrijk vinden en waar ze veel tijd en energie aan besteden”. Denk aan een leuke hobby, een functie of (ander) beroep. Datgene waar je echt gelukkig van wordt en je talenten tot hun recht komen.
Lees meer
De voordelen van time management

Werkgever

De voordelen van time management

Bij mensen met een drukke baan komt het vaak voor dat ze onder het werken verschillende dingen vergeten, dingen afraffelen omdat ze er geen tijd voor hebben en een van de belangrijkste dingen, ze vergeten te eten en goed voor zichzelf te zorgen. Dit komt waarschijnlijk veel mensen bekend voor!
Lees meer
Studenten als hulponderwijzer ontlasten thuiswerkende ouders

Werkgever

Studenten als hulponderwijzer ontlasten thuiswerkende ouders

Studenten geven onderwijs aan huis om thuiswerkende ouders te ontlasten. Bij studentenuitzendbureau Recruit a Student is het vanaf 14 april mogelijk om een Hbo of WO-student in te huren als hulponderwijzer voor kinderen van groep 3 t/m 8. “Eindelijk even ongestoord die conference call in”, zegt Remco Beijer directeur én vader van drie kinderen in de basisschoolleeftijd.
Lees meer
Customer Journey

Werkgever

Customer Journey

Lees meer
Werkgevers en Facebook

Werkgever

Werkgevers en Facebook

Social media is niet meer weg te denken. Vrijwel iedereen heeft een Facebook account. Maar is dit wel handig wanneer je gaat solliciteren? In deze blog geven we je uitleg!
Lees meer
Subsidies voor bedrijven die werken aan een lagere werkdruk

Werkgever

Subsidies voor bedrijven die werken aan een lagere werkdruk

Een steeds hogere werkdruk is een actueel probleem. Lees er hier meer over.
Lees meer
Generatie Y op de werkvloer

Werkgever

Generatie Y op de werkvloer

Flexmarkt heeft recent onderzoek gedaan naar wat de motieven zijn van generatie Y om te werken. Wat vinden zij belangrijk binnen hun (bij)baan en wat zijn hun behoeften? En nog belangrijker: hoe speel je hier als organisatie op in? Je leest er alles over in deze blog.
Lees meer
Ziekteverzuim? Wat doet u er tegen?

Werkgever

Ziekteverzuim? Wat doet u er tegen?

Wat kunt u het best doen tegen ziekteverzuim? In deze blog geven wij tips!
Lees meer