Onze labels

Recruit a Student is een veelzijdige dienstverlener in de HRM-branche. Met diensten als werving & selectie, uitzenden, online uitzenden en detachering biedt Recruit a Student een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem. De database, gevuld met talentvolle studenten, is de meest uitgebreide en door geselecteerde groep werkstudenten. Potentiële toppers die voor ieder bedrijf een aanwinst zijn.

Naast Recruit a Student hebben wij nog twee andere labels.

Online Student

Online Student is de jongste tak van Recruit a Student. Bij Recruit a Student zijn wij enthousiast over de mogelijkheden van online marketing en het hoge ‘van nu’-gehalte. De studenten die voor Online Student werken zijn digitale natives die ons geïnspireerd hebben om een eigen Online Marketing Academy op te zetten. Online Student laat bedrijven groeien!

Senior Staffing

Senior Staffing is onderdeel van Recruit a Student en bemiddelt tussen Opdrachtgevers en kandidaten met senior management niveau. Alleen kandidaten die hun sporen reeds verdiend hebben in het werkveld met daarbij een profiel schets waar ambitie en daadkracht vanaf straalt komen in aanmerking. Kenmerk voor bemiddeling is dat er groeiperspectief aanwezig is voor opdrachtgever en kandidaat

Direct geholpen

Een van onze accountmanagers spreken over werving & selectie of direct een offerte aanvragen?