Uitzenden en detacheren

Wanneer kiest u voor uitzendkrachten?

Komt u handen tekort in drukke dagen of bij langdurige ziekte? Dan heeft u mensen nodig die snel inzetbaar zijn, een minimale inwerktijd nodig hebben en maximaal rendement opleveren. Recruit a Student kan putten uit een bestand van 10.000 studenten van mbo-, hbo- of universitair niveau. Door zorgvuldige screening garanderen wij ambitieuze kandidaten die van aanpakken weten en bereid zijn om hard te werken. Een visitekaartje voor uw bedrijf.

Inzichtelijk uitzendproces

Recruit a Student heeft het uitzendproces door de jaren heen geoptimaliseerd om het zo inzichtelijk mogelijk te maken. Met een persoonlijke inlogcode heeft u toegang tot onze digitale omgeving en de  Poolmanager-app. Hier vindt u alles terug over de voortgang en de planning van elk project. Zo kunt u zeven dagen per week, 24 uur per dag volgen wie waar en wanneer gepland staat en kunt u ook nieuwe aanvragen doorgeven.

Heeft u liever persoonlijk contact? Dan kunt u uiteraard altijd telefonisch contact opnemen met één van onze vestiging.

NBBU

Recruit a Student is als uitzendbureau aangesloten bij de NBBU (de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). Deze brancheorganisatie stelt hoge kwaliteitseisen aan bijna 1000 arbeidsbemiddelaars. In 2014 trad de nieuwe NBBU-cao voor uitzendkrachten in werking waarbij een goede balans tussen flexibiliteit en zekerheid wordt geboden. Deze nieuwe NBBU-cao handelt naar de afspraken uit het sociaal akkoord en de nieuwe Wet werk & zekerheid. Mede dankzij de NBBU kunnen wij garant staan voor onze kwaliteit.

Wat is het verschil tussen uitzenden en detachering?

Bij uitzenden zorgen wij voor de perfecte kandidaat en laten het inwerken daarna verder aan u over. Wanneer u voor detachering kiest, regelt Recruit a Student de trainingen van de kandidaten en dragen wij de verantwoordelijkheid voor het begeleiden van de kandidaten in het geval dat zij tegen problemen aanlopen. 

Waarom uitzenden?

Stap Tijd besparen?
Stap Volledig ontzorgd
Stap Gemotiveerde studenten
Stap Neem contact op

Allereerst is het werken met Recruit a Student tijdbesparend. Geen cv’s meer doorspitten, kandidaten afwijzen of referenties checken. Wij nemen de werving en selectie op ons en sturen u alleen de beste kandidaten voor de functie.

Onze uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar zodat u de mogelijkheid heeft de studenten alleen in te zetten wanneer u hen werkelijk nodig heeft. U zit niet vast aan een vast contract en betaalt dan ook alleen de werkelijk gewerkte uren. Recruit a Student verzorgt de verloning van de uren en de begeleiding van de kandidaten.

Daarnaast willen onze studenten graag relevante werkervaring op doen in het bedrijfsleven. Zij zijn gemotiveerd, intelligent en leergierig. Onze werkstudenten hebben een goede werkmentaliteit en er bestaat natuurlijk een mogelijkheid dat een student doorgroeit tot vaste kracht binnen uw bedrijf. U bespaart zo kosten voor het inwerken en vinden van nieuwe vaste medewerkers.

Bent u geïnteresseerd in een uitzendkracht? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Vul het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Direct geholpen

Een van onze accountmanagers spreken over werving & selectie of direct een offerte aanvragen?

Onze blogs voor Werkgevers

Hoe zorg je ervoor dat een nieuwe werknemer zich welkom voelt?

Werkgever

Hoe zorg je ervoor dat een nieuwe werknemer zich welkom voelt?

Een eerste werkdag bij een nieuwe werkgever is voor iedereen spannend. Het liefst zie je natuurlijk dat een nieuwe werknemer zich meteen welkom voelt en onderdeel uitmaakt van het team. Maar hoe zorg je ervoor dat een nieuwe medewerker zich welkom voelt?
Lees meer
De perfecte kleuren voor je werkplek

Werkgever

De perfecte kleuren voor je werkplek

Heb jij vaak weinig energie op je werk? Is je inspiratie snel weg? Of kan je je niet goed concentreren? Dit kan te maken hebben met de kleuren van je werkplek. Kleur beïnvloeden namelijk onze emoties, gedachtegang en belevingen.
Lees meer
Wat is een effectieve slogan?

Werkgever

Wat is een effectieve slogan?

Wat is nu beter? Een slecht slogan om interesse te wekken of een die een serieus beeld geeft bij je organisatie? Wilt u weten welke vorm effectiever is voor uw bedrijf? Lees dan snel verder!
Lees meer
Hoe bouw je een betrouwbaar netwerk op?

Werkgever

Hoe bouw je een betrouwbaar netwerk op?

Verzamel de juiste mensen om je heen om jezelf, jouw product of jouw dienst te verbeteren. Maar hoe verzamel je de juiste mensen om je heen? En hoe bouw je een netwerk op?
Lees meer
Voor en nadelen aan van je passie je werk maken

Werkgever

Voor en nadelen aan van je passie je werk maken

De definitie van passie is: “Een sterke vurigheid naar een bepaalde activiteit die mensen leuk of belangrijk vinden en waar ze veel tijd en energie aan besteden”. Denk aan een leuke hobby, een functie of (ander) beroep. Datgene waar je echt gelukkig van wordt en je talenten tot hun recht komen.
Lees meer
Hoe kun je de werksfeer bevorderen?

Werkgever

Hoe kun je de werksfeer bevorderen?

Werken is meer dan alleen maar geld verdienen. Daarom is het belangrijk dat er een positieve werksfeer heerst binnen het bedrijf waar je werkzaam bent. In deze blog lees je hoe je het de werksfeer kunt bevorderen.
Lees meer
De voordelen van time management

Werkgever

De voordelen van time management

Bij mensen met een drukke baan komt het vaak voor dat ze onder het werken verschillende dingen vergeten, dingen afraffelen omdat ze er geen tijd voor hebben en een van de belangrijkste dingen, ze vergeten te eten en goed voor zichzelf te zorgen. Dit komt waarschijnlijk veel mensen bekend voor!
Lees meer
Het verschil tussen branding en marketing

Werkgever

Het verschil tussen branding en marketing

Het één kan niet zonder het ander, maar wat is nu het verschil tussen branding en marketing? Online Student legt het uit in een blog.
Lees meer
Aan de slag met SEO

Werkgever

Aan de slag met SEO

SEO en online vindbaarheid zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Gevonden worden door de zoekmachines is een doel op zich want je kan nog zo’n mooie website hebben, als je niet gevonden wordt door Google, Yahoo of Bing, heeft niemand er weet van.
Lees meer
Studenten als hulponderwijzer ontlasten thuiswerkende ouders

Werkgever

Studenten als hulponderwijzer ontlasten thuiswerkende ouders

Studenten geven onderwijs aan huis om thuiswerkende ouders te ontlasten. Bij studentenuitzendbureau Recruit a Student is het vanaf 14 april mogelijk om een Hbo of WO-student in te huren als hulponderwijzer voor kinderen van groep 3 t/m 8. “Eindelijk even ongestoord die conference call in”, zegt Remco Beijer directeur én vader van drie kinderen in de basisschoolleeftijd.
Lees meer