Stage & Bemiddeling - Recruit a Student

Stage en bemiddeling

De ideale stagiair

Recruit a Student is dagelijks op zoek naar talenten die werkervaring op willen doen. Als bemiddelingsbureau kunnen wij snel inspelen op de vraag naar stagiairs. Onze grote, up-to-date database zorgt voor een constante stroom aan gemotiveerde, hardwerkende studenten. Recruit a Student heeft de kennis én de studenten in huis om die voor u te vinden. Wij hebben het kaf van het koren al voor u gescheiden

Perfecte match

Door onze landelijke dekking en ruime praktijkervaring garanderen wij een student die de door u gewenste kwaliteiten, kenmerken en interesses bezit en binnen uw bedrijfscultuur past. Tijdens de stage begeleiden wij de studenten intensief wat u tijd bespaart en optimaal rendement oplevert.

Recruit a Student is in veel verschillende branches actief, van de zorg, ICT, techniek tot automotive, logistiek, zakelijke- en financiële dienstverlening. Daarom is er altijd wel een student die binnen uw bedrijf past. Meer weten over hoe wij onze talenten vinden, hoe we talent binnen uw onderneming kunnen inzetten en wat uw onderneming nodig heeft? Vraag meer informatie aan via een vrijblijvende offerte. 

Waarom Recruit a Student?

Recruit a Student gelooft in talent. Maar talent alleen werkt niet. Het moet verder ontwikkeld worden om er de vruchten van te plukken. Onze talentvolle studenten willen zich ontwikkelen, hun kwaliteiten in praktijk brengen en nieuwe vaardigheden verkrijgen. Uw organisatie als bakermat van talent in de vorm van een bijbaan of stage. Wij halen voor u het talent van morgen vandaag in huis, zodat het zich bij u verder kan ontplooien.

Recruit a Student is gespecialiseerd in het zoeken en plaatsen van studenten bij verschillende bedrijven. We zijn in vrijwel alle branches actief en vinden gegarandeerd een passende stagiair voor uw organisatie. Wie weet heeft de stagiair zelfs de potentie om door te groeien en een toekomstig medewerker binnen uw bedrijf te worden.

Bent u geïnteresseerd in een gemotiveerde en hardwerkende stagiair? Of heeft u nog vragen? Vul dan het bel-mij-terug formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Direct geholpen

Een van onze accountmanagers spreken over werving & selectie of direct een offerte aanvragen?

Onze blogs voor Werkgevers

Hoe zorg je ervoor dat een nieuwe werknemer zich welkom voelt?

Werkgever

Hoe zorg je ervoor dat een nieuwe werknemer zich welkom voelt?

Een eerste werkdag bij een nieuwe werkgever is voor iedereen spannend. Het liefst zie je natuurlijk dat een nieuwe werknemer zich meteen welkom voelt en onderdeel uitmaakt van het team. Maar hoe zorg je ervoor dat een nieuwe medewerker zich welkom voelt?
Lees meer
De perfecte kleuren voor je werkplek

Werkgever

De perfecte kleuren voor je werkplek

Heb jij vaak weinig energie op je werk? Is je inspiratie snel weg? Of kan je je niet goed concentreren? Dit kan te maken hebben met de kleuren van je werkplek. Kleur beïnvloeden namelijk onze emoties, gedachtegang en belevingen.
Lees meer
Wat is een effectieve slogan?

Werkgever

Wat is een effectieve slogan?

Wat is nu beter? Een slecht slogan om interesse te wekken of een die een serieus beeld geeft bij je organisatie? Wilt u weten welke vorm effectiever is voor uw bedrijf? Lees dan snel verder!
Lees meer
Hoe bouw je een betrouwbaar netwerk op?

Werkgever

Hoe bouw je een betrouwbaar netwerk op?

Verzamel de juiste mensen om je heen om jezelf, jouw product of jouw dienst te verbeteren. Maar hoe verzamel je de juiste mensen om je heen? En hoe bouw je een netwerk op?
Lees meer
Voor en nadelen aan van je passie je werk maken

Werkgever

Voor en nadelen aan van je passie je werk maken

De definitie van passie is: “Een sterke vurigheid naar een bepaalde activiteit die mensen leuk of belangrijk vinden en waar ze veel tijd en energie aan besteden”. Denk aan een leuke hobby, een functie of (ander) beroep. Datgene waar je echt gelukkig van wordt en je talenten tot hun recht komen.
Lees meer
Hoe kun je de werksfeer bevorderen?

Werkgever

Hoe kun je de werksfeer bevorderen?

Werken is meer dan alleen maar geld verdienen. Daarom is het belangrijk dat er een positieve werksfeer heerst binnen het bedrijf waar je werkzaam bent. In deze blog lees je hoe je het de werksfeer kunt bevorderen.
Lees meer
De voordelen van time management

Werkgever

De voordelen van time management

Bij mensen met een drukke baan komt het vaak voor dat ze onder het werken verschillende dingen vergeten, dingen afraffelen omdat ze er geen tijd voor hebben en een van de belangrijkste dingen, ze vergeten te eten en goed voor zichzelf te zorgen. Dit komt waarschijnlijk veel mensen bekend voor!
Lees meer
Het verschil tussen branding en marketing

Werkgever

Het verschil tussen branding en marketing

Het één kan niet zonder het ander, maar wat is nu het verschil tussen branding en marketing? Online Student legt het uit in een blog.
Lees meer
Aan de slag met SEO

Werkgever

Aan de slag met SEO

SEO en online vindbaarheid zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Gevonden worden door de zoekmachines is een doel op zich want je kan nog zo’n mooie website hebben, als je niet gevonden wordt door Google, Yahoo of Bing, heeft niemand er weet van.
Lees meer
Studenten als hulponderwijzer ontlasten thuiswerkende ouders

Werkgever

Studenten als hulponderwijzer ontlasten thuiswerkende ouders

Studenten geven onderwijs aan huis om thuiswerkende ouders te ontlasten. Bij studentenuitzendbureau Recruit a Student is het vanaf 14 april mogelijk om een Hbo of WO-student in te huren als hulponderwijzer voor kinderen van groep 3 t/m 8. “Eindelijk even ongestoord die conference call in”, zegt Remco Beijer directeur én vader van drie kinderen in de basisschoolleeftijd.
Lees meer