Recruit a Student Apeldoorn

Het team van Recruit a Student Apeldoorn

Denise Ketelaar

Denise Ketelaar

Franchiseondernemer
Remco Breet

Remco Breet

Franchiseondernemer
Nina Keupink

Nina Keupink

Senior Accountmanager
Jordy van Koert

Jordy van Koert

Accountmanager

Studenten uitzendbureau Apeldoorn

 +31(0)88 522 00 55

 apeldoorn@recruitastudent.nl
 Prins Willem-Alexanderlaan 301 | 7311 SW | Apeldoorn | PWA 301

Recruit a Student is een uitzendbureau studenten Apeldoorn wat zich richt op het uitzenden van getalenteerde studenten. Recruit a Student heeft een landelijke dekking; zo zijn wij ook in Apeldoorn gevestigd. Sinds 1999 zorgen wij voor de perfecte match tussen bedrijven en studenten. Onze jarenlange ervaring heeft er voor gezorgd dat wij over een uitgebreide database beschikken, gevuld met studenten die u in kunt inschakelen voor verschillende soorten werkzaamheden.

Uitzendbureau Apeldoorn studenten werkt met studenten van onder andere Hogeschool Saxion. De studenten uit onze database zijn intelligent, gemotiveerd en ambitieus. Zij staan in de startblokken om voor u aan de slag te gaan en kunnen niet wachten om al tijdens hun studie waardevolle werkervaring op te doen.

​De diensten van uitzendbureau Apeldoorn studenten

Onze dienstverlening is zeer veelzijdig, zo kunnen wij u helpen met de werving & selectie van de beste kandidaten, het uitzenden & detacheren van young professionals, online uitzenden & verloning en poolmanagement. Als betrouwbare HR-partner biedt uitzendbureau studenten Apeldoorn een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem.

Uitzendbureau studenten Apeldoorn hanteert een persoonlijke aanpak. De studenten in onze database kennen wij persoonlijk en hierdoor weten wij precies wat hun unieke kwaliteiten en talenten zijn. Dit zorgt ervoor dat wij gemakkelijk de juiste koppeling tussen een student en een vacature kunnen maken. Voor u betekent dit dat wij aan u studenten kunnen voorstellen die goed bij uw organisatie passen en beschikken over de door u gewenste kennis en vaardigheden. Tevens beschikken de uitzendbureau Apeldoorn studenten over de juiste werkhouding en steken zij graag de handen uit de mouwen.

​Waarom een student?

Maar waarom een student? Een student inhuren via uitzendbureau studenten Apeldoorn brengt veel voordelen met zich meer. Een van deze voordelen is flexibiliteit. Een uitzendbureau studenten Apeldoorn wil graag zoveel mogelijk naast hun studie werken om hun theoretische kennis in de praktijk te brengen en uiteraard om een zakcentje te verdienen. De studenten beschikken tevens vaak al over de basiskennis van het vak. Hierdoor pakken zij de werkzaamheden snel op en is de inwerktijd kort.

De studenten zien hun bijbaan via uitzendbureau studenten Apeldoorn als een unieke kans om waardevolle werkervaring op te doen. Een leerzame bijbaan, gerelateerd aan hun studie, vergroot de kans op een goede baan na het afstuderen aanzienlijk. Dit zorgt ervoor dat u altijd maximale inzet van de studenten kunt verwachten omdat zij zoveel mogelijk van uw organisatie willen leren. 

U kunt via studenten uitzendbureau Apeldoorn studenten op flexibele basis inhuren voor zowel lange als korte periodes, op oproepbasis of voor vaste diensten en ook voor eenmalige klussen. 

Ook is het inhuren van studenten uitzendbureau Apeldoorn ideaal wanneer u te maken heeft met variabele drukte, bijvoorbeeld door seizoensinvloeden. Bij langlopende opdrachten kunt u er namelijk voor kiezen om een studentenpool op te laten bouwen. Deze pool vullen wij, speciaal voor u, met getalenteerde studenten. Er kan snel geschakeld worden met deze studenten, op- en afschalen is hierdoor geen enkel probleem. Maximale flexibiliteit dus!

Tevens zorgt uitzendbureau Apeldoorn studenten ervoor dat u meer rendement kunt behalen uit uw vaste medewerkers wanneer u er voor kiest om een student in te schakelen. De afgelopen jaren is de werkdruk binnen veel organisaties flink gestegen. Professionals krijgen steeds meer taken en dit heeft een negatieve invloed op de productiviteit en kwaliteit van het werk. Een intelligente student kan werkzaamheden van uw professionals uit handen nemen waardoor zij zich weer kunnen focussen op hun belangrijkste taken. De kwaliteit en productiviteit zal hierdoor weer toenemen en daar plukt u de vruchten van.

​Meer weten over studenten uitzendbureau Apeldoorn?

Studenten uitzendbureau Apeldoorn heeft al veel bedrijven geholpen met het vinden van een geschikte student die een waardevolle toevoeging is voor de organisatie. Ook u helpen wij hier graag bij. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Vul dan een bel-mij-terug formulier in of neem contact met ons op. Ook kunt u online vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij inventariseren uw aanvraag snel maar grondig en doen u vervolgens een passend voorstel. Uitzendbureau studenten Apeldoorn zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft!

Direct een offerte ontvangen?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op met een voorstel!

Telefoonnummer