Recruit a Student Den Haag

Het team van Recruit a Student Den Haag

Studenten uitzendbureau Den Haag

 +31(0)88 522 00 70

 denhaag@recruitastudent.nl
Neptunnusstraat 54 | 2586 GS | Den Haag

Studenten uitzendbureau Recruit a Student Den Haag is gespecialiseerd in het uitzenden van getalenteerde studenten. Sinds 1999 zijn wij actief in de uitzendbranche en hebben wij al veel organisaties geholpen met het vinden van een geschikte werkstudent. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een zeer uitgebreide database. Deze database is gevuld met getalenteerde studenten die in te zetten zijn voor uiteenlopende werkzaamheden. Onze studenten staan in de startblokken om voor u aan de slag te gaan!

Van al de studenten uit onze database weten wij precies wat hun unieke kwaliteiten en talenten zijn. Hierdoor kunnen wij snel ambitieuze studenten aan u voorstellen. Wij werven en selecteren enkel studenten die beschikken over de juiste werkhouding, u kunt dus altijd maximale inzet van onze studenten verwachten.

Wij zien het als ons doel om voor de studenten van uitzendbureau Den Haag studenten Recruit a Student een (bij)baan te vinden die aansluit op hun studie. Zo bieden wij hen de kans om al tijdens hun studie waardevolle werkervaring op te doen. Voor u betekent dit dat de studenten die voor u aan de slag gaan als beschikken over de basiskennis van het vak. De werkzaamheden pakken zij hierdoor snel op en de inwerktijd is hierdoor kort. U behaalt dus al snel maximaal rendement uit de student die u inhuurt via studenten uitzendbureau Den Haag.

​Waarom een student?

Maar wanneer is het verstandig om een student in te huren en wat zijn hier de voordelen van? Veel organisaties hebben last van wisselende drukte. De ene maand is het drukker dan de ander en hierdoor heeft u te maken met over- of onderbezetting. Uitzendbureau Den Haag studenten biedt hier de perfecte oplossing voor. U kunt een student inhuren Den Haag voor kort- of lang lopende projecten, vaste of wisselende diensten of voor een eenmalige opdracht.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om een studentenpool op te laten bouwen. Deze studentenpool vullen wij, speciaal voor u, met getalenteerde studenten die zeer flexibel inzetbaar zijn. Zo profiteert u van maximale flexibiliteit. Met de studenten uit de studentenpool kan snel geschakeld en u kunt altijd extra personeel aanvragen wanneer dit nodig is. Maar u kunt ook even eenvoudig weer afschalen. Zo beschikt u altijd over de ideale personeelsbezetting.

Het inhuren van een student via uitzendbureau Den Haag studenten Recruit a Student zorgt ervoor dat u meer rendement kunt behalen uit uw vaste werknemers. Door de stijgende werkdruk binnen veel organisaties krijgen professionals steeds meer taken en kunnen zichzelf hierdoor niet meer focussen op hun belangrijkste werkzaamheden. Een intelligente student kan werkzaamheden uit handen nemen van de professionals. Hierdoor zal de productiviteit en de kwaliteit van het werk weer toenemen.

Een student inhuren via uitzendbureau studenten Den Haag biedt u ook voordelen in de toekomst. Onze slogan is namelijk niet voor niets “het talent van morgen vandaag in huis”. Het tijdig binnenhalen van talent in uw organisatie zorgt ervoor dat u voorbereid bent op de toekomst. Een student kan in de vorm van een bijbaan uw organisatie, de werkzaamheden en de processen binnen de organisatie leren kennen. Vervolgens kan de student eventueel in dienst treden na het afstuderen. De student beschikt al over de kennis die benodigd is en hierdoor bespaart u op de kosten van de werving & selectie en het inwerken van een nieuwe werknemer.

​Een betrouwbare HR-partner

Naast het uitzenden en detacheren van studenten bieden wij nog meer diensten aan zoals werving & selectiepoolmanagement en online uitzenden & verloning. Dankzij ons uitgebreid aanbod van diensten en onze jarenlange ervaring kunnen wij een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem bieden. 

Wilt u graag meer weten over studenten uitzendbureau Den Haag? Neem dan contact met ons op! U kunt ook een bel-mij-terug formulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u online vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen uw vraag grondig maar razendsnel inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Studenten uitzendbureau Recruit a Student Den Haag heeft al veel bedrijven in deze regio geholpen met het vinden van de ideale personeelsoplossing, ook u helpen we graag!

Direct een offerte ontvangen?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op met een voorstel!

Telefoonnummer