Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

ICT student Eindhoven

Heeft u te maken met een personeelstekort binnen uw ICT organisatie en kunt u wel wat hulp van een intelligente ICT student gebruiken? Studenten uitzendbureau Recruit a Student Eindhoven stelt u graag snel en voordelig voor aan een getalenteerde ICT student die u van dienst kan zijn bij uiteenlopende ICT-werkzaamheden.

​Getalenteerde ICT studenten

Het inhuren van een student brengt veel voordelen met zich mee. Zo zijn de studenten zeer gemotiveerd wanneer zij de kans krijgen om tijdens hun studie waardevolle en relevante werkervaring op te doen. Een leerzame bijbaan vergroot de kans op een goede baan na de studie van de student aanzienlijk en daardoor kunt u altijd maximale inzet van een ICT student Eindhoven verwachten.

Daarnaast zorgt de relevante studie van de student ervoor dat zij over veel kennis van het vak beschikken en dat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkeling. Hierdoor zorgt de student voor een frisse blik binnen uw organisatie en pakt hij/zij de werkzaamheden snel op. De inwerktijd is hierdoor kort en zo behaalt u al snel maximaal rendement uit het inhuren van een ICT student Eindhoven via Recruit a Student.

​Flexibiliteit

Wanneer u kiest voor het inhuren van een ICT student Eindhoven via Recruit a Student bieden wij u veel flexibiliteit. U bepaalt namelijk zelf met welke frequentie u de ICT student inhuurt en u kunt de student precies inplannen zoals u wenst. Hierdoor kunt u tijdens drukke periodes altijd extra ICT studenten Eindhoven inhuren maar kunt u tijdens rustigere periodes ook eenvoudig weer afschalen. Over- of onderbezetting is hierdoor verleden tijd en beschikt u altijd over de ideale personeelsbezetting.

​Meer informatie?

Heeft u interesse in het inhuren van een ambitieuze ICT student Eindhoven? Via onze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen uw vraag snel maar zeer uitgebreid inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Wilt u graag vrijblijvend HR-advies op maat of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze vestiging in Eindhoven. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!