Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Junior accountant inhuren Rotterdam

Bent u geïnteresseerd in een junior accountant inhuren Rotterdam die u kan ondersteunen met verschillende werkzaamheden voor u bedrijf? Wij als studenten uitzendbureau stellen u graag snel voor aan een geschikte junior accountant. Dit doen wij door middel met ons grote studenten database. In deze database zitten getalenteerde studenten, waaronder studenten die accountancy studeren. Zij staan in de startblokken om direct voor u aan de slag te gaan.

​Flexibel een junior accountant inhuren Rotterdam

Bij Recruit a Student bieden wij u vanzelfsprekend de maximale flexibiliteit. Als opdrachtgever bepaalt u namelijk zelf waar, wanneer en hoeveel junior accountants u inhuurt. Zo kunt u ervoor kiezen om in een drukke week bijvoorbeeld meerdere junior accountants in te huren, maar in een rustige week een junior accountant. De accountancy studenten zijn zowel fulltime-, parttime-, als oproepbasis inzetbaar. Bij Recruit a Student heeft u het zelf allemaal in de hand.

​Getalenteerde junior accountant inhuren Rotterdam

Als studenten uitzendbureau is het onze missie dat de studenten zich optimaal kunnen ontwikkelen. Met een studie gerelateerde bijbaan kunnen zij hun unieke talenten optimaal ontwikkelen. De studenten willen graag werkervaring op doen en zijn hierdoor extra gemotiveerd.

De accountancy studenten zijn niet het meest ervaren maar zij willen wel graag waardevolle werkervaring op doen. Dit geeft u als bedrijf de perfecte kans om eens naar de toekomst te kijken. De student kan zomaar een belangrijke kracht van uw bedrijf worden in de toekomst.

​Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een junior accountant inhuren Rotterdam of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul dan geheel vrijblijvend het offerteformulier in op onze website. Wij zullen uw aanvraag hierna inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Voor meer in formatie kunt u contact opnemen met Recruit a Student. Via Recruit a Student haalt u hét talent van mogen, vandaag al in huis!

Student inhuren

Telefoonnummer

Altijd een kantoor bij u in de buurt!