Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Oproepkracht Leeuwarden

Bent u op zoek naar een flexibel inzetbare oproepkracht in Leeuwarden? Studenten uitzendbureau Recruit a Student beschikt over een grote diverse kandidatenpool en stelt graag snel de ideale oproepkracht aan u voor.

Flexibiliteit

Heeft u behoefte aan flexibel personeel dat kan worden opgeroepen wanneer u behoefte heeft aan vervanging of aanvulling van uw personeel? Dan is een oproepkracht Leeuwarden van Recruit a Student wat u zoekt! Onze kandidaten zijn voornamelijk studenten die direct voor u klaar staan. Heeft u last van een periode van veel ziekteverzuim of gaat uw reguliere personeel op vakantie? Dan staan hebben wij direct de juiste vervanging voor u klaar staan! Daarnaast kunnen onze kandidaten u ook bijspringen in uw piekmaanden. U geeft wekelijks aan hoeveel oproepkrachten u nodig heeft en wij schakelen snel bij voor u. Wanneer u een oproepkracht Leeuwarden inhuurt bij Recruit a Student hoeft u zich geen zorgen te maken over over- of onderbezetting. Zo blijft uw bedrijf in iedere situatie optimaal draaien!

Pieken en dalen binnen uw personeelsbehoefte kunnen snel worden opgevangen door het inhuren van een getalenteerde oproepkracht Leeuwarden. Dankzij ons poolmanagement systeem beschikken wij over een pool van ingewerkte uitzendkrachten die u op afroep kunt inzetten om uw pieken en ziekteverzuim op te vangen. U geeft wekelijks aan hoeveel oproepkrachten u nodig heeft en wij regelen de rest. Daarnaast bepaalt u zelf met welke frequentie u een oproepkracht inhuurt en kunt u de uitzendkracht precies inplannen zoals u wenst.

​Getalenteerde studenten

Als studenten uitzendbureau werken wij voornamelijk samen met getalenteerde studenten. Studenten zijn flexibeler dan reguliere oproepkrachten: voor hen is werken in de avonden, weekenden en vakanties geen enkel probleem. Daarnaast proberen wij onze studenten altijd te koppelen aan werk dat aansluit op hun studie, op deze manier doen zij veel werkervaring op en kunnen zij zichzelf op professioneel gebied ontwikkelen. Maar ook voor u biedt dit voordelen, de student beschikt over veel kennis van het vak en heeft hierdoor de werkzaamheden snel onder de knie. U behaalt dus al snel maximaal rendement uit een oproepkracht Leeuwarden van Recruit a Student.

​De voordelen

• U betaalt alleen voor de uren die een oproepkracht daadwerkelijk voor u gewerkt heeft.

• Snel extra oproepkrachten nodig? Onze intelligente uitzendkrachten staan direct voor u in de startblokken.

• Minder oproepkrachten nodig dan verwacht? U betaalt vanzelfsprekend niet door en één telefoontje is genoeg.

• U draagt geen kosten en risico’s met betrekking tot ziekte of uitval.

​Een geschikte oproepkracht voor iedere functie

Onze oproepkrachten zijn voor verschillende functies en werkzaamheden binnen zeer uiteenlopende branches in te huren. Zo kunt u een oproepkracht inhuren voor onder andere de volgende branches:

• Marketing/communicatie

• Zakelijke dienstverlening

• Financiële dienstverlening

• Zorg

• Klantenservice

• Horeca

• Automotive

• Evenementen & festivals

• Transport

• Logistiek

• Detailhandel

• Verkoop/sales

​Betrouwbare HR-partner

Recruit a Student is een veelzijdige HR-partner. Vanzelfsprekend helpen wij u graag bij het inhuren van oproepkracht in Leeuwarden maar wij zijn u ook graag van dienst met de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, online uitzenden & verloning en poolmanagement. Wij geven u graag vrijblijvend HR-advies en bieden een passende oplossing op maat. Tevens zijn wij, als betrouwbare HR-partner, aangesloten bij de NBBU en beschikken wij over een NEN-certificering.

​Meer informatie

Wilt u graag een oproepkracht Leeuwarden inhuren om zo goed in te kunnen spelen op uw wisselende personeelsbehoefte? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw vraag razendsnel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Of neem contact op met onze vestiging in uw regio om meer te weten te komen over oproepkrachten inhuren via Recruit a Student. Wij zorgen ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!