Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Student inhuren in Amsterdam

Recruit a Student Amsterdam zorgt ervoor dat u het talent van morgen, vandaag al in huis hebt. Onder onze werkstudenten houden wij een uitgebreide werving en selectie en de studenten hebben allemaal hun eigen unieke talenten. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat de studenten die wij leveren kwalitatief sterk zijn en verstand van zaken hebben. Sinds 1999 helpen wij al verschillende ondernemingen met het vinden van dé geschikte werkstudent(en). Ook u helpen wij graag! Met diensten als werving & selectieuitzending & detachering en online uitzenden & verloning biedt Recruit a Student een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem. Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag een tariefberekening aan en ontdek wat Recruit a Student Amsterdam voor u en uw organisatie kan betekenen.

​De perfecte match tussen bedrijf en student

Recruit a Student Amsterdam is goed op de hoogte van welke studenten in deze stad op zoek zijn naar werk. Wij kennen onze studenten goed waardoor wij precies weten wat hun unieke kwaliteiten zijn en bij welke vacatures deze talenten naadloos aansluiten. Hierdoor kunnen wij garanderen dat wij ten allen tijde de meest gemotiveerde werknemers voor u kunnen werven en selecteren.

Na de inschrijving van een student houden wij met hem/haar een uitgebreid intakegesprek. Hierdoor weten wij wat voor studenten wij in onze database hebben. De studenten doen uiteenlopende studies en hebben hun eigen kwaliteiten, verbeterpunten en interesses. Wij proberen onze studenten bij organisaties te plaatsen waar zij echt goed bij passen. Vaak zijn dit bedrijven die werkzaam zijn in het vakgebied waarin de studenten een studie volgen. Buiten de theoretische kennis die zij tijdens hun studie op doen, kunnen zij zich ook praktijk gericht ontwikkelen in het werkveld.Wij halen studenten in huis met potentie. Wanneer u er voor kiest om een student in te huren in Amsterdam haalt u dus hét talent van morgen, vandaag al in huis. Onze studenten leveren een grote toegevoegde waarde aan uw bedrijf en heeft op de lange termijn grote voordelen. Zo kan een student die u inhuurt na zijn of haar studie bij uw bedrijf in dienst treden. Hierdoor bespaart u kosten voor het inwerken van een nieuwe werknemer.

Daarnaast heeft een werkstudent het voordeel dat u meer rendement kunt halen uit uw vaste werknemers. De afgelopen jaren is de werkdruk door bezuinigen en ontslagen in veel bedrijven verhoogd. Steeds meer taken komen hierdoor te liggen bij professionals binnen een organisatie. Doordat deze professionals hierdoor ineens een veel groter takenpakket krijgen, komen ze niet meer toe aan hun eigen werkzaamheden. Wanneer u dan een hard werkende, snelle en intelligente werkstudent inhuurt, kan deze de werkdruk van de professionals verlagen. De werkstudent neemt taken over van de professionals waardoor zij zich weer kunnen gaan richten op hun eigen, belangrijke taken.

Dus heeft u vaak last van drukke periodes en zit u dan met onderbezetting? Heeft u te maken met een te groot takenpakket of is er door langdurige ziekte een werknemer uitgevallen? Heeft u hierdoor studentenwerk uit te besteden in Amsterdam? Wij kennen de studenten die van uw werkzaamheden hun bijbaan willen maken! Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op, laat u terug bellen of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Wij hebben al meerdere ondernemingen in Amsterdam aan geschikte kandidaten geholpen en hopen ook u en uw onderneming goed van dienst te kunnen zijn!

Altijd een kantoor bij u in de buurt!