Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Student inhuren in Nijmegen

Recruit a Student Nijmegen haalt voor u het talent van morgen vandaag in huis! De studenten in onze database zijn hbo- of universitair opgeleid, hierdoor kunnen wij u garanderen dat wij studenten leveren die kwalitatief sterk zijn en verstand van zaken hebben. Sinds 1999 helpen wij diverse bedrijven met het vinden van de geschikte werkstudent. Wanneer u kiest voor het inhuren van een student in Nijmegen, heeft u het talent van morgen vandaag al in huis.

Met diensten als: uitzending & detachering, werving & selectie en online uitzenden & verloning biedt Recruit a Student een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem. Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag een tariefberekening aan en ontdek wat Recruit a Student Nijmegen voor u en uw organisatie kan betekenen.

​De perfecte match tussen bedrijf en student

Recruit a Student Nijmegen plaats dagelijks gemotiveerde werkstudenten bij diverse bedrijven. Sinds 1999 houdt Recruit a Student zich al bezig met het uitzenden van studenten. Hierdoor hebben wij genoeg kennis van ons vak en weten zowel bedrijven als studenten wat zij van ons kunnen verwachten.

De database van Recruit a Student Nijmegen is gevuld met veel getalenteerde studenten. Met onze studenten houden wij na hun inschrijving een uitgebreid intakegesprek. Hierbij achterhalen wij wat hun talenten zijn en waar zij zichzelf graag nog in willen ontwikkelen. Wij weten dus precies wat onze studenten willen en kunnen, hierdoor kunnen wij garanderen dat wij de perfecte match tussen u en een student kunnen maken.

Wanneer u kiest voor het inhuren van een student in Nijmegen, haalt u nu al potentiële toppers binnen die van grote toegevoegde waarde zijn. Zeker op de lange termijn heeft dit voor u veel voordelen. Een student kan in de vorm van een bijbaan starten in uw bedrijf en zichzelf verder ontwikkelen. Wanneer een student zijn of haar studie dan afrond, kan hij/zij direct aan de slag binnen uw organisatie. Hierdoor bespaart u een hoop kosten tijdens de zoektocht naar een nieuwe werknemer en heeft u de kennis en kunde al in huis.

Dus heeft u taken die u graag zou willen laten vervullen door een werkstudent? Wij kennen studenten die van uw taken graag hun bijbaan maken! U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u nog vragen over een werkstudent, dan kunt u het bel-mij-terug formulier invullen op onze website. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug om uw vragen te beantwoorden.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!