Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Studenten uitzendbureau Den Bosch

+31(0)88 522 00 13
denbosch@recruitastudent.nl
Alleen op afspraak 

Recruit a Student Den Bosch is een uitzendbureau wat zich richt op het uitzenden van getalenteerde studenten. Sinds 1999 zorgen wij voor de perfecte match tussen studenten en bedrijven. Dankzij deze jarenlange ervaring hebben wij een grote database opgebouwd. Deze database is gevuld met getalenteerde studenten die u kunt inschakelen voor verschillende soorten werkzaamheden.

​Recruit a Student; een betrouwbare HR-partner

Als betrouwbare HR-partner hebben wij een groot aanbod van diensten. Zo kunnen wij u helpen met de werving & selectie van nieuw personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, poolmanagement en online uitzenden & verloning. Dankzij dit grote aanbod van diensten kunnen wij een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem bieden.

Al de studenten in onze database zijn ambitieus, gemotiveerd en intelligent. De studenten kunnen niet wachten om waardevolle praktijkervaring op te doen. Zij willen zichzelf met behulp van een bijbaan ontwikkelen tot een young professional.

Uitzendbureau Den Bosch studenten maakt gebruik van een persoonlijke aanpak. Dit betekent dat wij al de studenten uit onze database persoonlijk kennen. Wij weten precies wat hun unieke kwaliteiten en talenten zijn en hierdoor is voor ons gemakkelijk om een goede koppeling te maken tussen een student en een geschikte vacature. 

Voor u betekent dit dat wij alleen kandidaten aan u voorstellen die beschikken over de door u gewenste kennis en kwaliteiten en zij zullen daardoor goed binnen uw organisatie passen. Tevens beschikken al de studenten van uitzendbureau studenten Den Bosch over de juiste werkhouding en steken zij graag de handen uit de mouwen.

​Waarom een student?

Maar waarom een student? Een student inhuren heeft veel voordelen. Een van de grootste voordelen is flexibiliteit. U kunt de studenten precies inplannen zoals u dat wil. De studenten zijn via studenten uitzendbureau Den Bosch in te huren voor kort- of langdurige opdrachten, voor vaste of wisselende diensten of voor een eenmalige opdracht.

Maximale flexibiliteit bieden wij u dankzij poolmanagement. Poolmanagement houdt in dat wij, speciaal voor u, een pool van geschikte studenten samenstellen. Wanneer u te maken heeft met variabele drukte of wanneer de drukte niet op voorhand te voorspellen is, is dit de ideale oplossing. Met de studenten uit deze studentenpool kan snel geschakeld worden, zo kunt u snel en gemakkelijk ten allen tijden extra personeel aanvragen. Maar wanneer het minder druk is kunt u ook eenvoudig weer afschalen. Hierdoor heeft u altijd de ideale personeelsbezetting.

Een ander voordeel van werken met de studenten van uitzendbureau studenten Den Bosch is dat u meer rendement uit uw vaste werknemers kunt behalen. Omdat de afgelopen jaren de werkdruk flink gestegen is, krijgen uw professionals steeds meer taken. Dit kan de productiviteit en kwaliteit negatief beïnvloeden. Een intelligente werkstudent kan werkzaamheden uit handen nemen van uw professionals. Hierdoor kunnen zij zichzelf weer gaan richten op hun belangrijkste taken en zal de productiviteit en kwaliteit weer toenemen.

​Waar kan studenten uitzendbureau Den Bosch u mee helpen?

Recruit a Student heeft al veel bedrijven in Den Bosch mogen helpen met het oplossen van een HR-gerelateerd probleem. Ook u helpen wij hier graag bij! Wilt u meer weten over studenten uitzendbureau Den Bosch? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze diensten. U kunt ook digitaal een offerte aanvragen. Na een grondige maar razendsnelle inventarisatie van uw vraag zullen wij een passend voorstel doen.

Uitzendbureau Den Bosch studenten zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft!

Altijd een kantoor bij u in de buurt!