Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Studenten uitzendbureau Schiphol

 +31(0)88 522 00 60
 schiphol@recruitastudent.nl
 Parlevinker | 1186 ZA | Amstelveen​​

Studenten uitzendbureau Schiphol zorgt voor de perfecte match tussen bedrijven en talentvolle studenten. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare HR-partner dan bent u bij Recruit a Student aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een uitgebreide database gevuld met gemotiveerde studenten die in de startblokken staan om voor u aan de slag te gaan in de omgeving van Schiphol.

​Recruit a Student; een betrouwbare HR-partner

Dankzij deze jarenlange ervaring en ons uitgebreide aanbod van diensten zoals uitzenden & detacherenwerving & selectiepoolmanagement en online uitzenden & verloning bieden wij een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem. Studenten uitzendbureau Schiphol zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

Recruit a Student Schiphol hanteert een persoonlijke aanpak. Zo kennen wij al de studenten uit onze database persoonlijk. Wij weten precies wat hun unieke kwaliteiten en talenten zijn en hierdoor kunnen wij de juiste match maken tussen de student en een vacature. Dit zorgt ervoor dat wij kunnen garanderen dat wij voor u snel de beste studenten kunnen selecteren die goed bij uw organisatie passen en beschikken over de juiste werkhouding.  

Als uitzendbureau met de focus op studenten zien wij het als onze missie om voor studenten in de omgeving van Schiphol een (bij)baan te vinden die aansluit op hun studie en interesses. Voor studenten betekent dit dat zij de kans krijgen om tijdens hun studie al relevante werkervaring op te doen die goed op hun CV staat. Deze kans grijpen zij met beide handen aan waardoor zij erg gemotiveerd zijn en graag veel kennis en vaardigheden op willen doen binnen uw organisatie. De studenten beschikken tevens vaak al over de basiskennis en pakken de werkzaamheden hierdoor snel op. 

​Waarom een student?

Maar wanneer is het inhuren van studenten verstandig? Veel organisaties hebben te maken met wisselende drukte, bijvoorbeeld door seizoensinvloeden. Het ene moment blijven de opdrachten binnen komen en komt u handen te kort. Terwijl het andere moment de orders uitblijven en u te kampen heeft met overbezetting. Wanneer u kiest voor het inhuren van studenten via studenten uitzendbureau Schiphol heeft u nooit meer te maken met over- of onderbezetting. U kunt flexibel op- en afschalen en u zit nergens aan vast. U kunt studenten inhuren voor vaste of wisselende diensten, voor een lange of korte periodes of zelfs voor een eenmalige opdracht. 

Dankzij het inhuren van een student via uitzendbureau studenten Schiphol Recruit a Student behaalt u meer rendement uit uw vaste werknemers. Veel organisaties merken dat de werkdruk onder hun werknemers erg hoog is. Dit heeft een negatieve invloed op de productiviteit en kwaliteit. Wanneer u kiest voor het inhuren van een intelligente werkstudent wordt de werkdruk van de professionals verlaagd. De studenten kunnen taken uit handen nemen waardoor de professionals zich kunnen gaan richten op de dingen waar zij goed in zijn. Ook financieel gezien is het inhuren van een werkstudent aantrekkelijk. De studenten volgen nog een studie en willen graag wat bijverdienen in de vorm van een studie gerelateerde bijbaan.  

​Het talent van morgen vandaag in huis

Uitzendbureau studenten Schiphol zorgt ervoor dat u tijdig talent binnen haalt in uw organisatie. Het vinden van getalenteerd personeel kan namelijk erg lastig zijn. Uitzendbureau Schiphol studenten zorgt ervoor dat deze zoektocht niet veel van uw waardevolle tijd kost. Dankzij ons uitgebreide werving en selectie proces kunnen wij voor u snel geschikte werknemers vinden. Tevens kan een werkstudent zichzelf verder ontwikkelen tot volwaardig werknemer binnen uw organisatie. Dit scheelt u in een later stadium een hoop geld, u bent hierdoor geen geld meer kwijt aan de werving & selectie en het inwerken van een nieuwe werknemer.

​Meer weten over studenten uitzendbureau Schiphol?

Wilt u graag meer weten over ons uitzendbureau Schiphol studenten of onze diensten? Neem dan direct contact op of vul een bel-mij-terug formulier in. Na het invullen van dit formulier bellen wij u zo snel mogelijk terug. Ook kunt u een offerte aanvragen. Na een razendsnelle maar grondige inventarisatie van uw vraag doen wij u een passend voorstel. Uitzendbureau studenten Schiphol Recruit a Student zorgt er voor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!