Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Wanneer uitzendkrachten?

Handen en/of hersens tekort in drukke dagen of bij langdurige ziekte? Dan heeft u niet alleen mensen nodig die snel inzetbaar zijn, maar ook een minimale inwerktijd hebben met een maximaal rendement. Recruit a Student kan putten uit een bestand van 10.000 studenten met mbo,hbo of universitair niveau. Door onze zorgvuldige screening garanderen wij gemotiveerde kandidaten met ambitie die bereid zijn om aan te pakken. Een visitekaartje voor uw bedrijf. Ook transparantie heeft Recruit a Student hoog in het vaandel staan. Wij maken het uitzendproces voor u dan ook optimaal inzichtelijk. U ontvangt van ons een inlogcode waarmee u op onze website kunt inloggen. Hier vindt u alles terug over de voortgang en de planning van elk project. Zo kunt u zeven dagen per week 24 uur per dag volgen wie waar en wanneer gepland staat en kunt u tevens uw aanvragen online doorgeven. Heeft u een vacature waar u ons bij kunt gebruiken? Dan kunt u deze direct online bij ons doorgeven. Als een wat persoonlijkere aanpak u meer aanspreekt, kunt u uiteraard altijd telefonisch contact opnemen met één van onze vestigingen.

NBBU

Recruit a Student is een uitzendbureau die is aangesloten bij de NBBU ( De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). De NBBU is een brancheorganisatie voor bijna 1000 arbeidsbemiddelaars. Een bij de NBBU aangesloten onderneming voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Sinds juni 2014 trad de nieuwe NBBU-cao voor uitzendkrachten in werking. De nieuwe NBBU-cao vormt een goede balans tussen flexibiliteit en zekerheid. Deze nieuwe NBBU-cao handelt naar de afspraken uit het sociaal akkoord en de nieuwe Wet werk & zekerheid. Doordat Recruit a Student aangesloten is bij de NBBU kunnen wij garanderen dat we staan voor betrouwbaarheid, een goed vakmanschap, transparantie en kwaliteit.Lees meer hierover in ons blog "Waarom werken met een NBBU aangesloten bureau?".

Waarom uitzenden?

Het kiezen voor het werken met een uitzendbureau is een slimme keuze. Op deze manier bespaart u namelijk veel tijd. Doordat Recruit a Student voor u de werving en selectie doet hoeft u niet door alle sollicitaties heen te gaan en daar de beste uit te kiezen. Wij sturen u de beste kandidaten door en u houdt meer tijd over voor andere zaken. Daarnaast bespaart u kosten; u hoeft geen advertenties meer te plaatsen waardoor u dat geld in uw zak kunt houden. Ook heeft u minder werkzaamheden. Recruit a Student doet de verloning van de uren en de begeleiding van de kandidaten. U bespaart natuurlijk niet alleen op tijd en advertenties. U bespaart ook veel kosten wanneer u een student inhuurt voor uw werkzaamheden. Onze kandidaten zijn flexibel inzetbaar en u kunt ze dus alleen inzetten wanneer u ze echt nodig hebt. U zit niet vast aan een vast contract en betaalt dan ook alleen de werkelijk gewerkte uren. Daarnaast willen onze studenten graag relevante werkervaring op doen in het bedrijfsleven. Ze zijn gemotiveerd, intelligent en leergierig. Onze werkstudenten hebben een goede werkmentaliteit en er bestaat natuurlijk een mogelijkheid dat een student doorgroeit als vaste medewerker binnen uw bedrijf. U bespaart zo kosten voor het inwerken en vinden van nieuwe vaste medewerkers die bovendien geen ervaring hebben binnen uw bedrijf. Bent u geïnteresseerd in een uitzendkracht dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Vul het bel me terug formulier in op onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Waarom Recruit a Student?

Recruit a Student is een uitzendbureau die gespecialiseerd is in het zoeken en plaatsten van studenten. Recruit a Student gelooft in studenten met talenten. Elke student heeft zijn eigen interesses en elke student is ergens goed in. Iedereen heeft zijn sterke en zwakke punten en wil deze graag ontwikkelen. Onze studenten studeren allemaal aan verschillende opleidingen en daarom leveren wij ook studenten in veel verschillende branches. In wat voor branche uw bedrijf zich bevindt maakt dus niks uit. Wij kunnen altijd een passende student bij uw bedrijf plaatsten. Op dit moment leveren wij onder andere studenten in de zorg, ICT, logistiek, automotive, techniek en zakelijke en financiële dienstverlening. Onze studenten willen graag naast hun studie hun zwakke punten verbeteren en hun sterke punten toepassen om zichzelf zo in de toekomst te kunnen onderscheiden van hun studiegenoten. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een student om binnen een bedrijf door te groeien. Op deze manier bespaart u kosten voor het vinden en inwerken van een nieuwe medewerker. Wij halen voor u het Talent van morgen vandaag in huis! Wanneer u een student wilt inhuren kunt u het offerteformulier op onze website invullen. Wij geven u dan een passend advies.

Wat is het verschil tussen detachering en uitzenden?

Bij uitzenden zorgen wij voor de perfecte kandidaat en laten het inwerken daarna verder aan u over. Wanneer u voor detachering kiest verzorgen wij ook nog eens het inwerk en opleidingstraject van de kandidaat. Wij zorgen voor trainingen en begeleiden het talent bij problemen waar hij tegenaan loopt. Dit maakt toptalent detachering de beste manier voor werving van talentvol personeel voor uw organisatie.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!