Recruit a Student Antwerpen

Het team van Recruit a Student Antwerpen

Amy de Blick

Amy de Blick

Accountmanager
Elke Vandecruys

Elke Vandecruys

Accountmanager
Max Pierre

Max Pierre

Accountmanager
Niels Heshof

Niels Heshof

Franchiseondernemer

Studenten uitzendbureau Antwerpen

 +32(0)3 226 24 60

 +31(0)88 522 00 32

 belgium@recruitastudent.be
 Kattendijkdok Westkaai 27 | 2000 | Antwerpen

Recruit a Student is een studenten uitzendbureau in België dat zich richt op het maken van de perfecte match tussen getalenteerde studenten en bedrijven. Door onze jarenlange ervaring en groot aanbod van diensten bieden wij een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem.

Studenten uitzendbureau Recruit a Student België staat voor een persoonlijke aanpak. Zo kennen wij de studenten uit onze database persoonlijk en weten wij precies waar hun kwaliteiten liggen. Hierdoor kunnen wij voor u eenvoudig en snel de meest getalenteerde studenten selecteren. 

Verder streven wij er naar om voor de werkstudenten een studie gerelateerde bijbaan te vinden. Vanzelfsprekend is dit voor de studenten erg interessant om zij hierdoor de kans krijgen om al tijdens hun studie relevante werkervaring op te doen. Maar voor bedrijven is dit ook zeer interessant. Dit betekent namelijk dat de studenten zeer gemotiveerd zijn en graag dat stapje extra voor u willen zetten. Zij kunnen niet wachten om werkervaring op te doen en willen graag veel van u en uw bedrijf leren.

Maar wanneer kiest u nou voor het inhuren van een werkstudent? En wat zijn de voordelen hier van? Veel bedrijven hebben te maken wisselende drukte. De ene maand stromen de orders binnen en heeft u te maken met onderbezetting. Terwijl de andere maand de orders uitblijven en is er sprake van overbezetting. Ons studenten uitzendbureau België biedt hier de ideale oplossing voor! Wij kunnen snel voor u gemotiveerde studenten regelen wanneer u wat extra hulp kunt gebruiken. Maar wanneer het rustiger is kunt u ook eenvoudig weer afschalen en zit u nergens aan vast.

De studenten die u inhuurt via studenten uitzendbureau Recruit a Student België zijn zeer flexibel inzetbaar, voor zowel korte als langere periodes, vaste of wisselende diensten en eenmalige opdrachten. 

Tevens behaalt u door het inhuren van een werkstudent meer rendement uit uw vaste werknemers. De afgelopen jaren is de werkdruk binnen veel bedrijven gestegen. Professionals krijgen hierdoor meer taken naast hun volle agenda en hierdoor daalt de productiviteit en kwaliteit. Een intelligente en gemotiveerde werkstudent kan deze werkdruk verminderen door de professionals werk uit handen te nemen. 

Het inhuren van een werkstudent is vanzelfsprekend voordeliger dan het inhuren van een ervaren professional. Een werkstudent studeert nog en voert werk voor u uit in de vorm van een bijbaan. Dit betekent niet dat een werkstudent minder productief is. Zij zien hun bijbaan als een kans om zichzelf te laten zien en een netwerk op te bouwen in de branche waarin zij willen gaan werken wanneer zij afgestudeerd zijn.

Door het inhuren van studenten via ons studenten uitzendbureau België haalt u in een vroeg stadium talent binnen in uw organisatie. Hierdoor bestaat de kans dat een student door kan groeien tot een volwaardige werknemer binnen uw organisatie en hierdoor bespaart u flink op de kosten. Zo hoeft u geen geld te besteden aan het werven van een nieuwe werknemer en aan het inwerken van deze werknemer. 

Bent u benieuwd wat studenten uitzendbureau Recruit a Student België voor u kan betekenen? Lees dan meer over onze diensten zoals werving & selectieuitzenden & detacherenpoolmanagement en online uitzenden. Vanzelfsprekend kunt u ook contact opnemen met ons studenten uitzendbureau België zodat wij u meer kunnen vertellen over onze diensten en de mogelijkheden. 

Recruit a Student België zorgt er voor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

Direct een offerte ontvangen?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op met een voorstel!

Telefoonnummer