Nieuws

Als Recruit a Student doen wij veel meer dan jou een flexibele baan bieden. In onze artikelen kun je precies zien wat wij de afgelopen periode ondernomen hebben.

Was jij ook aanwezig? Als er foto's zijn gemaakt kun je deze ook bekijken op de pagina van het artikel. 

Ben je benieuwd wat wij voor de toekomst nog op de planning hebben staan? Bekijk dan onze agenda.

Nieuws

ESN Podcast

Join Recruit a Student and ESN Groningen for our podcast episode about studying in the Netherlands and joining a student association!
Lees meer
Opening kantoor

Nieuws

Opening kantoor

Misschien weten jullie het nog, het kantoor lag compleet overhoop gedurende een paar maanden. Nu zijn we blij te mogen melden dat ons vernieuwde kantoor helemaal af is!
Lees meer
WK 2022

Nieuws

WK 2022

Voor het WK hebben we een leuke Poule aangemaakt met gave prijzen voor de eerste 10 mensen! Kijk hier hoe de winnaars hun prijs ontvangen.
Lees meer
Podcast

Nieuws

Podcast

ESN Groningen nodigde ons uit om bij hun om tafel te zitten voor de podcast "The New Locals". Hier hebben we gesproken over hoe de Nederlandse arbeidsmarkt in elkaar zit en meer!
Lees meer
Oekraïense banenmarkt

Nieuws

Oekraïense banenmarkt

Samen zorgen we ervoor dat iedereen aan het werk kan! Bij de banenmarkt voor Oekraïne hebben we dan ook veel nieuwe kandidaten mogen verwelkomen.
Lees meer
Futsal Tournooi

Nieuws

Futsal Tournooi

Wij waren hoofdsponsor van het G.S.F.V. Drs. Vijfje Futsal Toernooi! Een gezellige avond feesten en een middag waar de partijen streden om de hoofdprijs.
Lees meer
Vorige
1 2