Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Student inhuren Almere

Bent u op zoek naar een getalenteerde student voor uw organisatie? Kies dan voor een student inhuren Almere via studenten uitzendbureau Recruit a Student. Sinds 1999 zorgen wij dagelijks voor de perfecte match tussen getalenteerde studenten en bedrijven. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij beschikken over een uitgebreide database die gevuld is met gemotiveerde studenten die graag voor u aan de slag gaan.

​Perfecte match!

Recruit a Student hanteert een kritisch werving en selectie proces. Hierdoor kennen wij al de studenten in onze database goed. Wij weten precies wat hun kwaliteiten en unieke talenten zijn. Hierdoor kunnen wij garanderen dat wij de perfecte match tussen u en een student kunnen maken. Wij stellen enkel studenten aan u voor die beschikken over de juiste werkhouding en beschikken over de gewenste vaardigheden.

​Betrouwbare HR-partner

Recruit a Student is een betrouwbare HR-partner en helpt u niet alleen graag met een student inhuren Almere maar ook met de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, online uitzenden & verloning en poolmanagement. Dankzij ons uitgebreide aanbod van diensten bieden wij een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem.

​De voordelen van een student inhuren

Als uitzendbureau met de focus op studenten zien wij het als ons doel om voor studenten een bijbaan te vinden die gerelateerd is aan hun studie. Dit brengt veel voordelen met zich mee voor u. Zo beschikt de student al over de basiskennis van het vak. Hierdoor is de inwerktijd kort en pakt de student de werkzaamheden snel op. U behaalt dus al snel maximaal rendement uit een student inhuren Almere. Tevens zorgt dit ervoor dat de studenten zeer gemotiveerd zijn. Zij willen graag hun theoretische kennis in praktijk brengen en werkervaring op doen. Hierdoor kunt u altijd maximale inzet van de studenten verwachten.

Recruit a Student Almere vindt flexibiliteit erg belangrijk, u kunt een student inplannen zoals u dat wilt. U kunt een student inhuren Almere voor lang- of kortlopende opdrachten, vaste of wisselende diensten of voor een eenmalige klus.

Tevens is het bij langlopende opdracht mogelijk om een studentenpool op te laten bouwen. Wij stellen dan, speciaal voor u, een groep studenten samen die u zeer flexibel in kunt zetten. Dankzij deze studentenpool kunt u altijd snel extra studenten inhuren Almere wanneer u bijvoorbeeld onverwachte drukte ervaart. Maar ook kunt u eenvoudig weer afschalen waardoor u niet meer te maken heeft met over- of onderbezetting. Wanneer u kiest voor een student inhuren Almere via Recruit a Student beschikt u dus altijd over de ideale personeelsbezetting.

Wilt u graag meer weten over een inhuren studenten Almere of bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze vestiging in Almere. U kunt ook digitaal een offerte aanvragen wanneer de kosten wilt weten van het inhuren student Almere. Wij zullen uw vraag grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft wanneer u kiest voor studenten inhuren Almere.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!