Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Student inhuren Den Bosch

Wilt u studenten inhuren in Den Bosch die uw bedrijf kunnen ondersteunen bij verschillende werkzaamheden? Dan is een student inhuren in Den Bosch via Recruit a Student de uitkomst voor u. Sinds 1999 zorgt Recruit a Student voor een perfecte match tussen studenten en bedrijven. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een zeer uitgebreide studenten database. Deze database is gevuld met gemotiveerde studenten die graag voor u aan de slag gaan.

​Getalenteerde studenten

Onder al onze studenten houden wij een uitgebreid werving en selectie proces. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wij enkel kandidaten aan u voorstellen die van aanpakken weten en verstand van zaken hebben. Wanneer u kiest voor een student inhuren Den Bosch via Recruit a Student haalt u het talent van morgen vandaag al in huis.

Als betrouwbare HR-partner geven wij u graag advies en bieden wij een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem. Daarom beschikken wij over een uitgebreid aanbod van diensten met onder andere werving & selectieuitzenden & detacherenpoolmanagement en online uitzenden & verloning

​Waarom een student?

Een student inhuren Den Bosch via Recruit a Student heeft veel voordelen voor u. Dankzij hun studie beschikken de studenten altijd over de waardevolle basiskennis van het vak. Hierdoor is de inwerktijd kort en pakken de studenten de werkzaamheden snel op.

Onze studenten staan te springen om hun theoretische kennis in de praktijk te brengen. Dit zorgt voor extra motivatie om zichzelf te bewijzen en dit maakt hen zeer leergierig. Voor onze studenten is een bijbaan de kans om zichzelf te onderscheiden van hun studiegenoten en hun kansen op een goede baan na hun studie te vergroten. U kunt dus altijd maximale inzet van de studenten verwachten.

​Flexibel studenten inhuren in Den Bosch

Flexibiliteit vinden wij erg belangrijk. Door onze duidelijke communicatie en grote studentenpool kunnen wij snel schakelen en kunt u op korte termijn een student inhuren. U kunt een student inhuren Den Bosch voor een lange of korte periode, wisselende of vaste diensten en ook voor losse klussen.
Voor langlopende opdrachten kunnen wij ook een studentenpool voor uw onderneming samenstellen. Deze pool vullen wij speciaal voor u met de meest getalenteerde studenten die beschikken over de door u gewenste vaardigheden en kennis. Met de studenten uit deze studentenpool kan snel geschakeld worden en dit biedt u maximale flexibiliteit.

Een gespecialiseerde studentenpool is erg handig wanneer u veel last hebt van wisselende drukte. Door de flexibiliteit van de pool kunnen wij snel opschalen en bijschakelen bij onverwachte drukte. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken om over- en onderbezetting wanneer u studenten inhuurt in Den Bosch via Recruit a Student. 

Wilt u meer weten over een studenten inhuren Den Bosch? Neem dan contact op met onze vestiging in Den Bosch. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de mogelijkheden en over onze dienstverlening. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. Na een grondige inventarisatie van uw vraag doen wij u een passend voorstel.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!