Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Student inhuren Den Haag

Heeft u behoefte aan de hulp van een intelligente werkstudent die uw organisatie in de regio Den Haag? Dan bent u bij studenten uitzendbureau Recruit a Student aan het juiste adres. Wij stellen u graag snel voor aan een geschikte student die beschikt over de door u gewenste werkhouding, kennis en vaardigheden. Wij beschikken over een grote en gevarieerde studenten database, hierdoor kunnen wij voor vrijwel iedere functie snel een geschikte kandidaat aan u voorstellen.

De voordelen van een student inhuren 

Inhuren student Den Haag brengt veel voordelen met zich mee. Wij zien het als onze missie om studenten en starters in de arbeidsmarkt te plaatsen. Dit doen wij door hen een (bij)baan te bieden die aansluit op hun studie, waarbij zij hun talenten en kwaliteiten in praktijk kunnen brengen. Hierdoor krijgen de studenten en starters de kans om veel waardevolle werkervaring op te doen en zichzelf te ontwikkelen tot young professional. Deze kans grijpen zij met beide handen aan en dit zorgt ervoor dat u altijd maximale inzet van de studenten kunt verwachten. 

Een ander voordeel van een student inhuren Den Haag is dat de studenten over veel kennis van het vak beschikken en altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkeling. Een student inhuren Den Haag zorgt dus voor een frisse blik binnen uw organisatie. Tevens zorgt de gerelateerde studie van de student ervoor dat zij de werkzaamheden snel onder de knie hebben en de inwerktijd hierdoor kort is. U behaalt dus al snel maximaal rendement uit studenten inhuren Den Haag via Recruit a Student.

​Inhuren studenten Den Haag op flexibele basis

Via Recruit a Student kunt op zeer flexibele basis studenten inhuren Den Haag. U bepaalt namelijk zelf hoeveel studenten u inhuurt, met welke frequentie u de student(en) inhuurt en hoe u de studenten inplant. De studenten zijn op zowel fulltime-, parttime-, als op oproepbasis inzetbaar.

Bij langlopende opdrachten kunnen wij u nog meer flexibiliteit bieden dankzij ons poolmanagement systeem. Poolmanagement biedt dé uitkomst wanneer u te maken heeft met variabele drukte of drukte die lastig op voorhand te voorspellen is. Wij stellen speciaal voor u een groep studenten samen die beschikken over gelijkwaardige kwalificaties en die beschikken over de door u gewenste kennis en vaardigheden. Met de studenten uit deze pool kan snel geschakeld worden, zo kunt u bij drukte altijd extra studenten inhuren Den Haag maar kunt u tijdens rustigere periodes ook eenvoudig weer afschalen. Hierdoor is over- en onderbezetting verleden tijd. Dankzij een student inhuren Den Haag via Recruit a Student beschikt u altijd over de ideale personeelsbezetting.

​De diensten van Recruit a Student

Vanzelfsprekend helpen wij u graag met een student inhuren Den Haag maar als betrouwbare HR-partner zijn wij u ook graag van dienst bij de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, online uitzenden & verloningen. Recruit a Student is een NEN-gecertificeerd uitzendbureau en is aangesloten bij NBBU. Via Recruit a Student kunt u dus volledig risicoloos een student inhuren Den Haag.

​Meer weten over studenten inhuren Den Haag?

Wilt u graag inhuren student Den Haag of wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot inhuren studenten Den Haag? Via onze website kunt u vrijblijvend het offerte formulier invullen. Zodra wij uw vraag hebben ontvangen zullen wij deze razendsnel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Heeft u nog vragen over inhuren student Den Haag of wilt u graag vrijblijvend HR-advies? Neem dan contact op met Recruit a Student Den Haag. Studenten inhuren Den Haag via Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

Student inhuren

Telefoonnummer

Altijd een kantoor bij u in de buurt!