Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Werkstudent Den Haag

Bent u op zoek naar een werkstudent in Den Haag? Recruit a Student is gespecialiseerd in het vinden van professionele en gedreven studenten die binnen uw team passen. Onze studentenpool bestaat voornamelijk uit hbo en universitaire studenten die op zoek zijn naar een bijbaan die aansluit op hun studie. Dus zoekt u een student leergierige en gemotiveerde student dan is Recruit a Student het uitzendbureau voor u!

De perfecte werkstudent

Wij werken voornamelijk met studenten die een hbo of universitaire opleiding volgen, omdat deze studenten in de meeste gevallen dingen sneller oppikken en sneller mee kunnen draaien in uw team. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat een student zich op zijn gemak voelt binnen uw team. Om deze reden houden wij altijd kennismakingsgesprekken met elke student om te kijken of hun persoonlijkheid zou passen binnen uw team. Onze mening is namelijk dat een gelukkige student veel effectiever en harder werkt dan een ongelukkige student.

Hoe werkt Recruit a Student Den Haag?

Wanneer u geïnteresseerd bent in een werkstudent kunt u het offerteformulier invullen door op de onderstaande button te klikken. Na een grondige inventarisering van uw vraag zal Recruit a Student een zo goed mogelijk advies geven. Zijn er nog dingen onduidelijk of heeft u nog meer vragen, dan kunt u altijd het bel me terug formulier invullen op onze website of direct contact met ons opnemen!

Altijd een kantoor bij u in de buurt!