Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Student inhuren Eindhoven

Recruit a Student Eindhoven zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft. Wij houden onszelf sinds 1999 bezig met het maken van de perfecte match tussen bedrijven en getalenteerde studenten. Onze jarenlange ervaring heeft er voor gezorgd dat wij beschikken over een zeer uitgebreide database. Deze database is gevuld met ambitieuze studenten die u kunt inhuren voor uiteenlopende werkzaamheden.

De perfecte match tussen bedrijf en student

Recruit a Student kan snel de meest getalenteerde studenten aan u voorstellen. Onder al de studenten uit onze database houden wij een uitgebreide werving & selectie. Tijdens dit proces achterhalen wij wat de unieke talenten en kwaliteit van de studenten zijn zodat wij hen kunnen koppelen aan een geschikt bedrijf. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wanneer u kiest voor een student inhuren Eindhoven er een student voor u aan de slag gaat die verstand van zaken heeft en beschikt over de juiste werkhouding.

De werkstudenten die u kunt inhuren via Recruit a Student zijn zeer ambitieus en staan in de startblokken om voor u aan de slag te gaan. Zij willen graag tijdens hun studie al waardevolle werkervaring op doen. Daarom proberen wij voor de studenten een (bij)baan te vinden die gerelateerd is aan hun studie. Dit heeft veel voordelen voor u. De studenten beschikken dus vaak al over de basiskennis van het vak. Hierdoor pakken zij de werkzaamheden snel op en is de inwerktijd kort. U behaalt dus snel maximaal rendement wanneer u kiest voor een student inhuren Eindhoven via Recruit a Student.

​Studenten inhuren op flexibele basis

Een student inhuren Eindhoven via Recruit a Student kan op zeer flexibele basis. De studenten zijn in te huren kort- of langlopende projecten, vaste of wisselende diensten of voor een eenmalige opdracht. U kunt de studenten precies inplannen zoals u dat zelf wenst.

Tevens biedt Recruit a Student poolmanagement aan. Bij een langlopende opdracht kunt u er voor kiezen om een studentenpool op te laten bouwen, deze studentenpool stellen wij speciaal voor u samen. Met de studenten uit deze pool kan snel geschakeld worden en dit zorgt ervoor dat u altijd snel extra personeel kunt aanvragen. Maar dankzij deze studentenpool kunt u ook eenvoudig weer afschalen en beschikt u dus altijd over de ideale personeelsbezetting.

Niet alleen voor een student inhuren Eindhoven kunt u bij Recruit a Student terecht. Als betrouwbare HR-partner bieden wij ook diensten aan als werving & selectieonline uitzenden & verloningpoolmanagement en uitzenden & detacheren. Recruit a Student biedt een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem.

Bent u geïnteresseerd in een student inhuren Eindhoven via Recruit a Student? Neem dan contact op met de medewerkers van de vestiging Eindhoven. Zij geven u graag meer informatie en beantwoorden graag uw vragen. Ook kunt u digitaal een offerte aanvragen. Na een razendsnelle maar grondige inventarisatie van uw vraag zullen wij u een passende oplossing bieden.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!