Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Student inhuren in Groningen

Recruit a Student in Groningen zorgt ervoor dat u hét talent van morgen, vandaag al bij u in huis is. Onder onze studenten houden wij een grondige en uitgebreide werving en selectie en zijn allen HBO of universitair opgeleid, hierdoor kunnen wij garanderen dat wij studenten leveren die verstand van zaken hebben en kwalitatief sterk zijn. Sinds 1999 helpen wij diverse bedrijven met het vinden van de perfecte werkstudent, ook u helpen wij graag!

Met verschillende diensten biedt Recruit a Student een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem. Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag een tariefberekening aan en ontdek wat Recruit a Student Groningen voor u en uw organisatie kan betekenen.

Perfecte match tussen bedrijf en student

Recruit a Student Groningen weet exact welke studenten in deze regio op zoek zijn naar een studie gerelateerde (bij)baan. Wanneer een student zichzelf inschrijft, komen zij terecht in onze studentenpoule. Dagelijks voegen zich nieuwe en talentvolle studenten zich toe aan onze database. Met iedere student voeren wij een uitgebreid intakegesprek. Hierbij achterhalen wij wat hun talenten en kwaliteiten. Hierdoor kunnen wij de perfecte match maken tussen studenten en bedrijven.

De studenten die voor Recruit a Student Groningen werken zoeken naar een bijbaan die aansluit bij hun studie en interesses. Zij willen graag de kennis die zijn op school op doen, in de praktijk brengen. Ze zoeken een bijbaan waarbij zij echt iets kunnen leren. Dit zorgt ervoor dat onze studenten een grote motivatie hebben en zichzelf graag willen ontwikkelen in het werkveld.

Maar wanneer kiest u er voor om een werkstudent in te huren? Veel organisaties hebben te maken met schommelingen in de drukte. Hierdoor kan het voorkomen dat er op het ene moment veel orders of aanvragen binnen komen en u eigenlijk handen te kort komt. Maar op het andere moment is het juist minder druk en heeft u last van overbezetting. Het inhuren van een werkstudent is in dit soort situaties ideaal. Onze studenten werken graag voor u op flexibele basis. Dus wanneer u extra hulp kunt gebruiken, gaan zij graag voor u aan de slag. Maar op het moment dat het rustiger is en u geen extra mensen nodig heeft, zit u nergens aan vast.

Met betrekking tot kosten brengt het inhuren van een werkstudent in Groningen ook veel voordelen met zich mee. Een student wil namelijk graag werkervaring op doen in de vorm van een bijbaan. Met een bijbaan verdient een student vanzelfsprekend minder dan een volwaardig medewerker met een vast salaris. Daarom bent u aan het inhuren van een student veel minder geld kwijt dan aan het inzetten van een volwaardig medewerker.

Dus wilt u een student inhuren? Of heeft u studentenwerk uit te besteden in Groningen? De studenten van Recruit a Student willen graag werkervaring op doen en hun theoretische kennis bij uw organisatie in praktijk brengen. Benieuwd wat het inhuren van een student u kost? Vul dan het direct tarief berekenen formulier in. Natuurlijk kunt u ons ook laten terugbellen om vragen te beantwoorden, meer informatie te verstrekken over onze diensten of een persoonlijke afspraak te maken.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!