Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Student inhuren in Utrecht

Recruit a Student Utrecht haalt hét talent van morgen vandaag al in huis. Onder al onze studenten houden wij een uitgebreide werving en selectie procedure. Hierdoor weten wij precies wat onze studenten willen en wat hun talenten zijn. Wij kunnen u hierdoor garanderen dat wij studenten leveren die kwalitatief sterk zijn en verstand van zaken hebben. Sinds 1999 hebben wij al vele bedrijven geholpen met het vinden van de juiste werkstudent. Ook u helpen wij graag!

Met diensten als werving & selectieonline uitzenden & verloning en uitzenden & detacheren biedt Recruit a Student een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem. Vraag een offerte Jump to Banner settings group aan, neem contact met ons op of vraag een tariefberekening aan en ontdek wat Recruit a Student Utrecht voor u en uw organisatie kan betekenen.

​De perfecte match tussen bedrijf en student

Studenten uitzendbureau Recruit a Student Utrecht verbindt dagelijks studenten en bedrijven. Wij weten exact welke vacatures aansluiten bij de unieke kwaliteiten en talenten van onze studenten. Door onze jarenlange ervaring in diverse branches, weten wij precies wat voor studenten wij in kunnen zetten voor diverse werkzaamheden.

Veel van de studenten uit onze database zijn HBO of WO opgeleid. Ook houden wij onder onze studenten een uitgebreid werving en selectie proces. Hierdoor kunnen wij garanderen dat wij werkstudenten aan u kunnen leveren die verstand van zaken hebben en een goede werkmentaliteit hebben. Door het inhuren van een student in Utrecht zorgt u tevens voor een frisse blik in uw organisatie. 

Een student kan op flexibele basis voor u gaan werken. Heeft u wel eens piekperiodes waarbij u een extra handje kunt gebruiken? Of heeft u op wisselende basis een student nodig die u wat werk uit handen neemt? Dan is het inhuren van een student ideaal.

​De voordelen van het inhuren van een werkstudent

Ook met betrekking tot kosten brengt het inhuren van een werkstudent voordelen met zich mee. Een student wil graag aan de slag in het bedrijfsleven in de vorm van een bijbaan. Met een bijbaan verdient een student minder dan een volwaardig werknemer met een vast salaris. Hierdoor bent u dus veel minder geld kwijt aan een student dan aan een volwaardig werknemer. Daarnaast bestaat natuurlijk de kans dat een student na het afronden van zijn/haar studie bij uw organisatie in dienst treedt. Hiermee bespaart u kosten met betrekking tot het zoeken van een nieuwe medewerker en bespaart u geld omdat deze kandidaat niet ingewerkt hoeft te worden.

Kortom: wilt u een student inhuren? Of heeft u studentenwerk uit te besteden in Utrecht? De studenten van Recruit a Student willen graag werkervaring op doen en hun theoretische kennis bij uw organisatie in praktijk brengen. Benieuwd wat het inhuren van een student u kost? Vul dan het tarief berekenen formulier in. Natuurlijk kunt u ons ook vrijblijvend laten terug bellen om vragen te beantwoorden, meer informatie te verstrekken over onze diensten of een persoonlijke afspraak te maken.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!