Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Student inhuren Leeuwarden

Wilt u graag een talentvolle student inhuren in Leeuwarden die u kan helpen met verschillende soorten werkzaamheden? Dan bent u bij studenten uitzendbureau Recruit a Student Leeuwarden aan het juiste adres. Sinds 1999 zorgen wij voor de perfecte match tussen studenten en bedrijven. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een database gevuld met getalenteerde studenten. Deze studenten beschikken over unieke kwaliteiten en talenten en kunnen voor allerlei werkzaamheden ingehuurd worden. Wanneer u kiest voor een student inhuren Leeuwarden via Recruit a Student haalt u het talent van morgen vandaag al in huis.

​De diensten van Recruit a Student Leeuwarden

Ons grote aanbod van diensten zoals onder andere werving & selectieuitzenden & detacherenonline uitzenden & verloning en poolmanagement zorgt er voor dat wij een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerde probleem kunnen bieden. Door onze grote landelijke dekking kunnen wij u overal in Nederland van dienst zijn. 

​Een getalenteerde student inhuren Leeuwarden

Als uitzendbureau met focus op studenten proberen wij voor iedere student in Leeuwarden een studie gerelateerde (bij)baan te vinden. Hierdoor krijgen studenten de kans om al tijdens hun studie interessante werkervaring op te doen en zichzelf te ontwikkelen tot young professionals.

Dit heeft ook veel voordelen voor u. Wanneer u kiest voor een student inhuren in Leeuwarden via Recruit a Student betekent dit dat er studenten voor u aan de slag kunnen gaan die beschikken over de basiskennis van uw vak. Werkzaamheden hebben zij hierdoor snel onder de knie. Tevens betekent dit dat de studenten erg gemotiveerd zijn. De studenten zien hun bijbaan als de kans om zichzelf te kunnen onderscheiden van hun medestudenten. Ze zijn erg leergierig en willen zoveel mogelijk ervaring en kennis op doen binnen uw organisatie. Als u een student inhuurt in Leeuwarden via Recruit a Student haalt u vroegtijdig talent binnen in uw organisatie.

​Op flexibele basis studenten inhuren Leeuwarden

Verder is flexibiliteit één van de speerpunten van Recruit a Student Leeuwarden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op de korte termijn een student in te huren in Groningen. De studenten zijn in te huren voor vaste diensten, flexibele diensten of voor een eenmalige opdracht. 

Ook kunnen wij voor u een studentenpool samenstellen. Deze studentenpool wordt speciaal voor u opgebouwd en gevuld met talentvolle studenten die voor u op flexibele basis kunnen werken. Dankzij deze studentenpool kunt u eenvoudig op- en afschalen. Bij drukte kunt u eenvoudig extra studenten inhuren en wanneer het rustig is kunt u ook weer eenvoudig afschalen en zit u nergens aan vast. Zo heeft u nooit meer te maken met over- of onderbezetting wanneer u kiest voor studenten inhuren in Leeuwarden via Recruit a Student.

Wilt u graag wat meer weten over een student inhuren Leeuwarden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over onze diensten en de mogelijkheden met betrekking tot het inhuren van een student in Leeuwarden. Ook kunt u eenvoudig online een offerte aanvragen. Wij inventariseren uw aanvraag snel en grondig en doen u vervolgens een passend voorstel. Recruit a Student Leeuwarden zorgt er voor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!