Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Student inhuren online marketing

Recruit a Student’s online marketeers

Bent u op zoek naar een online marketing topper? Dan bent u bij Recruit a Student aan het juiste adres. In onze pool hebben wij verschillende gedreven en ambitieuze studenten die hun theoretische kennis graag in de praktijk toe passen. Onze studenten staan klaar voor u om u te helpen met het optimaal presteren in de ‘online wereld’ en hebben alles in huis om uw online marketing naar een hoger niveau te tillen.

Het grootste deel van onze pool bestaat uit hbo en universitaire studenten. Deze studenten hebben het vermogen om zich snel aan te passen en zullen hierdoor sneller zijn ingewerkt in uw organisatie.

Waar kunnen onze studenten u mee helpen?

Onze online marketeers kunnen diverse werkzaamheden voor u uitvoeren zoals onder andere:

- Het opstellen van een online marketing strategie

- Het analyseren van data en aan de hand hiervan verbeterplannen opstellen

- Een zoekwoorden onderzoek uitvoeren

- Het creëren van SEO content

- Het optimaliseren van websites

- SEA/Adwords campagnes opzetten en beheren

- Het opzetten en beheren van social media kanalen

- Het creëren van social media content zowel visueel als tekstueel

- Het opzetten en beheren van social media campagnes

- E-mail marketing

- Grafisch design/video editting

Waarom Recruit a Student?

Al onze marketeers hebben hun eigen specialiteiten en talenten. Om deze talenten optimaal in te kunnen zetten en hun kennis over al de facetten van de online marketing te vergroten, worden zij via een speciaal trainingsprogramma van Recruit a Student verder opgeleid. Hierbij krijgen zij trainingen van marketing professionals waarbij zij de fijne kneepjes van het vak leren. Door het volgen van dit programma bieden de studenten een nog grotere meerwaarde voor de online marketing van uw organisatie.

Hoe werkt Recruit a Student?

Bent u geïnteresseerd in een online marketing student inhuren?  Dan kunt u het offerteformulier invullen. Na een grondige inventarisering van uw vraag zal Recruit a Student een zo goed mogelijk advies geven. Zijn er nog dingen onduidelijk of heeft u nog meer vragen, dan kunt u altijd het bel me terug formulier of direct contact met ons opnemen.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!