Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Student inhuren Rotterdam

Bent u op zoek naar een talentvolle student in Rotterdam die u kan helpen met verschillende soorten werkzaamheden? Studenten uitzendbureau Recruit a Student Rotterdam helpt u hier graag bij. Sinds 1999 zorgen wij voor de perfecte match tussen bedrijven en intelligente studenten. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een grote database opgebouwd gevuld met talentvolle kandidaten. 

​Getalenteerde studenten inhuren Rotterdam

Wij kennen de studenten in onze database goed door ons uitgebreide werving en selectieproces. Van al onze studenten weten wij precies wat hun unieke kwaliteiten en talenten zijn. Daardoor kunnen wij u garanderen dat wanneer u kiest voor studenten inhuren Rotterdam via Recruit a Student u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

Ons aanbod van diensten is zeer uitgebreid. Met diensten als uitzenden & detacherenwerving & selectieonline uitzenden & verloning en poolmanagement bieden wij een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem. Dankzij onze landelijke dekking kunnen wij u in heel Nederland helpen met het inhuren van studenten. 

Als studenten uitzendbureau focussen wij ons op studenten. Voor iedere student in Rotterdam proberen wij een studie gerelateerde bijbaan te vinden. De studenten krijgen hierdoor de kans om tijdens hun studie al relevante werkervaring op te doen en zichzelf verder te ontwikkelen tot young professionals.

Vanzelfsprekend heeft dit ook vele voordelen voor u. Als u kiest voor studenten inhuren Rotterdam via Recruit a Student betekent dit dat er gemotiveerde studenten voor u kunnen gaan werken die al beschikken over de basiskennis van de werkzaamheden die zij voor u uit kunnen voeren. Dankzij deze kennis pakken zij werkzaamheden snel op en bent u weinig tijd kwijt aan het inwerken van de student. De studenten zijn leergierig en willen nieuwe kennis opdoen en vaardigheden ontwikkelen binnen uw organisatie. Zij zien hun bijbaan als de kans om zichzelf te onderscheiden van hun studiegenoten. Gegarandeerd gemotiveerd en leergierig personeel dus wanneer u kiest voor een student inhuren in Rotterdam via Recruit a Student.

​Flexibel een student inhuren Rotterdam

Flexibiliteit staat hoog in het vaandel bij Recruit a Student Rotterdam. U kunt op korte termijn studenten inhuren Rotterdam. Er wordt snel geschakeld en duidelijk gecommuniceerd zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van het uitzendproces. Inhuren student Rotterdam kan voor vaste diensten, wisselende diensten of voor een eenmalige opdracht.

Ook bestaat er de mogelijkheid om een studentenpool op te laten bouwen wanneer u een langdurig project heeft. Deze studentenpool wordt speciaal voor samengesteld en gevuld met studenten die graag op flexibele basis werkzaamheden voor u uitvoeren. Zo heeft u niet meer te maken van over- of onderbezetting. Wanneer het druk is en u wat extra hulp kunt gebruiken, kunt u eenvoudig en snel extra studenten aanvragen. Maar wanneer de orders uitblijven en het wat rustiger is kunt u ook eenvoudig afschalen. Vanzelfsprekend betaalt u alleen voor de uren die de studenten daadwerkelijk voor u werken. Geen vervelende verrassingen achteraf dus!

​Meer weten over inhuren student Rotterdam?

Wilt u meer informatie over inhuren studenten Rotterdam? Neem dan contact op met de vestiging van Recruit a Student in Rotterdam. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening en over de mogelijkheden van een student inhuren Rotterdam. U kunt ook via onze website een offerte aanvragen. Wanneer u een offerte aangevraagd heeft doen wij u zo snel mogelijk een passend voorstel. Inhuren studenten Rotterdam via Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft!

Student inhuren

Telefoonnummer

Altijd een kantoor bij u in de buurt!