Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Werkstudent Arnhem

Wilt u graag een werkstudent Arnhem inhuren? Dan is Recruit a Student het uitzendbureau voor u! Onze werkstudenten staan direct voor u klaar voor allerlei soorten werk.

Getalenteerde studenten

Een werkstudent Arnhem van Recruit a Student is er in alle soorten en maten en hierdoor kunnen wij voor vrijwel iedere klus snel en voordelig een geschikte werkstudent Arnhem aan u voorstellen. Doordat een student al veel kennis meeneemt uit zijn studie is hij snel ingewerkt en haalt u snel een maximaal rendement uit een werkstudent.

​Flexibiliteit

Een student van Recruit a Student gaat voor u aan de slag op huurbasis. Dit heeft een aantal belangrijke voordelen voor uw onderneming. Onze studenten zijn altijd volledig flexibel aan te vragen. Het maakt niet uit of u een werkstudent zoekt op fulltime, parttime of oproepbasis, voor een eenmalige opdracht of voor losse klussen, u kunt een werkstudent Arnhem inhuren precies zoals u wenst.

​Hoe gaat Recruit a Student te werk?

Recruit a Student werkt altijd naar een perfecte match tussen bedrijf en student toe. Deze perfecte match kunnen wij maken omdat wij de studenten uit onze database goed kennen. Dankzij ons uitgebreide werving en selectie proces weten wij precies wat de talenten en kwaliteiten van de studenten zijn.

Daarnaast kijken wij altijd naar wat de werkzaamheden zijn binnen uw bedrijf en in welke sector u werkzaam bent. Aan de hand hiervan selecteren wij kandidaten die een relevante studie volgen. Dit zorgt ervoor dat de student die voor u aan de slag gaat die beschikt over veel kennis van het vak en de werkzaamheden hierdoor snel oppakt. U behaalt dus al snel maximaal rendement uit een werkstudent Arnhem via Recruit a Student.

​Meer informatie?

Heeft u interesse in het inhuren van een werkstudent Arnhem? Neem dan vrijblijvend contact op met onze vestiging in Arnhem. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de dienstverlening van Recruit a Student en de mogelijkheden met betrekking tot een werkstudent Arnhem. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte formulier invullen. Wij zullen uw vraag direct grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!