Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Werkstudent Delft

Komt u uit de regio Delft en bent u op zoek naar werkstudenten voor uw onderneming? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Recruit a Student beschikt namelijk over een aanzienlijke database vol met gemotiveerde studenten. Iedere student in de database is uniek en getalenteerd. Doordat Recruit a Student over een aanzienlijke database beschikt kunnen wij u bij een grote variatie aan werkzaamheden van dienst zijn. Het doel van Recruit a Student is om studenten een studie gerelateerde bijbaan te geven. Neem direct contact op met een van onze vestigingen of vraag direct een offerte aan!

De studenten

De studenten die voor Recruit a Student werken beschikken vrijwel allemaal over minimaal HBO niveau. De studenten van Recruit a Student kunt u inzetten op inhuurbasis. Dit kan verschillende voordelen voor uw onderneming hebben. Zo kunt u jonge studenten ervaring op laten doen binnen uw bedrijf. Met oog op de toekomst kunnen studenten ook doorgroeien binnen uw organisatie.

Hoe gaat Recruit a Student te werk?

Recruit a Student heeft 12 vestigingen in Nederland. Er kunnen dus door heel Nederland werkstudenten worden geselecteerd en geworven. De studenten die Recruit a Student aanbiedt zijn hbo- en wo-studenten. Daarnaast beschikken onze studenten over de nodige ervaring. Dit komt ten goede van uw organisatie. Zo bent u minder tijd kwijt aan het inwerken van uw nieuwe werknemer.

De regio

De regio Delft heeft dankzij de aanwezigheid van de TU Delft en onderzoeksinstituten zoals TNO en Deltares de bijnaam de kennisstad gekregen. Ook in de Delftse economie is dit terug te vinden. De kennisintensieve sector heeft in Delft dan ook een van de grootste percentage van de werkgelegenheid in Nederland. Aangezien er elk jaar 5000 nieuwe studenten aan de TU beginnen lijkt hier ook niet snel verandering in te komen.

Recruit a Student

Recruit a Student zoekt en plaatst dagelijks studenten. Wij geloven dat studenten allemaal unieke talenten hebben. Onze studenten willen graag hun zwakke en sterke punten ontwikkelen. Daarnaast doen ze graag werkervaring op binnen het bedrijfsleven. Ook is het voor de student interessant om door te groeien binnen een organisatie. Zo kunt u kosten besparen op het vinden en inwerken van nieuwe medewerkers. Wij halen het talent van morgen vandaag in huis. Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u het formulier op de pagina invullen en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Student inhuren

Telefoonnummer

Altijd een kantoor bij u in de buurt!