Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Werkstudent inhuren

Bent u op zoek naar enthousiaste en getalenteerde werknemers voor uw onderneming? Dan bent u bij Recruit a Student aan het juiste adres! Recruit a Student beschikt over een uitgebreide database gevuld met werkstudenten die uiteenlopende studies volgen. Hierdoor kunnen wij voor vrijwel iedere klus een geschikte werkstudent aan u voorstellen.

Recruit a Student is sinds 1999 actief binnen de uitzendbranche. Dankzij onze vele vestigingen door heel Nederland bieden wij een sterke landelijke dekking en kunnen wij u ook in uw regio van dienst zijn. Tevens is Recruit a Student een NEN-gecertificeerd uitzendbureau en zijn wij aangesloten bij NBBU. Als betrouwbare HR-partner geven wij u graag advies en bieden wij een passende oplossing op maat. 

​Flexibiliteit

Wanneer u kiest voor een werkstudent inhuren via Recruit a Student bieden wij u veel flexibiliteit. De studenten zijn in te zetten op fulltime, parttime of oproepbasis, voor vaste of wisselende diensten, voor korte of lange periodes of voor een eenmalige opdracht. U bepaalt zelf hoe u de werkstudent inzet! Tevens betaalt u bij Recruit a Student enkel voor de uren die een werkstudent daadwerkelijk voor u werkt, geen vervelende verrassingen achteraf dus. 

Bij langlopende opdrachten kunnen wij u nog meer flexibiliteit bieden dankzij ons poolmanagement systeem. Wanneer u voor poolmanagement kiest stellen wij speciaal voor u een groep werkstudenten samen waar snel mee geschakeld kan worden. Deze studenten zijn zeer flexibel inzetbaar en daardoor kunt u altijd snel opschalen wanneer u (onverwachte) drukte ervaart. Maar in rustigere periodes kunt u ook eenvoudig weer afschalen, over- of onderbezetting is hierdoor verleden tijd. Een werkstudent inhuren via Recruit a Student zorgt ervoor dat u altijd beschikt over de ideale personeelsbezetting. 

​Hoe gaat Recruit a Student te werk?

Recruit a Student zorgt al sinds 1999 voor de perfecte match tussen bedrijven en getalenteerde studenten. Onder al onze studenten houden wij een uitgebreid werving en selectie procedure, dit zorgt ervoor dat wij precies weten wat de unieke talenten en kwaliteiten van de studenten zijn. De juiste match tussen u en een geschikte werkstudent is hierdoor snel gemaakt!

Als uitzendbureau voor studenten proberen wij voor de studenten een (bij)baan te vinden die gerelateerd is aan hun studie. Dit biedt de studenten de kans om tijdens hun studie waardevolle werkervaring op te doen. Maar dit brengt ook voor u veel voordelen met zich mee. De studenten beschikken hierdoor al over veel kennis van het vak en zijn daardoor snel ingewerkt. U behaalt dus al snel maximaal rendement bij een werkstudent inhuren. 

​Meer informatie?

Heeft u interesse in een werkstudent inhuren? Recruit a Student kan u in heel Nederland snel en voordelig voorstellen aan een geschikte kandidaat. Neem snel contact op met een vestiging bij u in de regio. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden graag uw vragen. U kunt ook vrijblijvend digitaal een offerte aanvragen. Wij zullen uw vraag razendsnel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Dankzij het inhuren van een werkstudent via Recruit a Student haalt u hét talent van morgen vandaag al in huis.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!