5x goedkope vakantiebestemmingen voor studenten

Publicatiedatum 13 september 2022
Wijzigingsdatum 29 december 2022

Op vakantie gaan is vaak duur en daar heb je als student waarschijnlijk geen geld voor. Daarom hebben wij een tijdje terug al een blog geplaatst met 6 tips voor een budgetproof vakantie. Met die tips kun je al een hoop geld besparen. Maar als je er voor kiest om naar één van de volgende goedkope vak

1. Kroatië

Kroatië is waarschijnlijk niet het eerste land wat in je opkomt wanneer je een vakantiebestemming zoekt, maar voor arme studenten is het zeker een aanrader. Eten en alcohol is hier namelijk heel goedkoop. Daarbij zijn er mooie stranden en het is er over het algemeen altijd zonnig!

2. Polen

Wil je liever een culturele vakantie? Dan is Polen misschien wel wat voor jou. De stad Krakow is bijvoorbeeld heel erg mooi. Het is daar schoon, veilig en maaltijden kosten er maar rond de vijf euro! En ook niet onbelangrijk, bier is daar ook heel goedkoop!

3. Macedonië

Macedonië is voor studenten ook heel leuk om naartoe te gaan. Verborgen tussen de kliffen heb je in Macedonië super goedkope bars en in de zomer zijn er feesten op het strand. Daarnaast kan je hier ook lekker goedkoop eten!

4. Vietnam

Ga je liever op vakantie buiten Europa? Dan is Vietnam misschien een goede optie voor jou. De tickets naar Vietnam zijn wel een stuk duurder, maar wanneer je daar bent geef je bijna niks meer uit. Eten en drinken is heel erg goedkoop, je kunt op straat al voor één euro een maaltijd kopen. Daarnaast heb je er ook hele mooie stranden en de inwoners zijn erg vriendelijk en gastvrij.

5. Curaçao

Ook naar Curaçao is de reis wat duurder, maar als je een goedkope verblijfplaats hebt gevonden is het leven in Curaçao niet duur. Je kunt hier namelijk heel erg goedkoop boodschappen doen. Verder is Curaçao een heel erg mooi eiland. Er zijn hele mooie stranden en je kan er goed snorkelen.

Als je voor één van deze goedkope vakantiebestemmingen kiest zal je waarschijnlijk een super leuke vakantie krijgen deze zomer. Maar is jouw geld op of heb je al plannen om naar een duurdere bestemming te gaan? Dan wordt het misschien tijd om hiervoor te gaan sparen. Ben jij daarom opzoek naar een studenten (bij)baan? Bij Recruit a Student vindt je altijd de studenten bijbaan die bij je past!

Langskomen?

Bel ons om een afspraak te maken!
+31(0)88 522 00 00

Of loop bij één van onze vestigingen binnen.