Tips voor het beste (low-budget) huisfeest

Publicatiedatum 16 september 2022
Wijzigingsdatum 29 december 2022

Natuurlijk heeft iedereen weer eens zin in een goed feestje… maar dat kan nu helaas nog niet. Maar toch zijn hier alvast een aantal goede tips voor het meest legendarische huisfeestje ooit!

Uitnodiging

Een legendarisch feest begint natuurlijk met een mooie uitnodiging. Uiteraard is het mogelijk om zelf eens te gaan knutselen maar dat is toch veel te veel gedoe… Je kan ook gewoon een Appje sturen, maar dat is wel een beetje saai. Misschien is het een idee om een mooie uitnodiging zelf online te designen en die te delen via Social Media. Een makkelijke online site waar je mooie designs kan maken is Canva!

Thema

Themafeestjes zijn altijd de beste! Maar maak het niet te lastig… een thema zoals ‘fout’ is voor iedereen makkelijk te doen en dan hoeft ook niet iedereen wat te kopen. Iedereen heeft wel een leuke bril, bloemenketting of een lelijke trui die hij/zij aan kan doen. Daarnaast is het ook leuk om je outfit te bepalen op basis van de eerste letter van je naam. Dus als je Tim heet kan je verkleed gaan als timmerman, of als je Chantal heet dat je je verkleed als cowboy. Voor een beetje extra thema inspiratie zijn hier nog wat leuke thema’s: disco fever, carnaval, rock, black & white, Hawaii en skihut. 

Muziek

Muziek, iets wat je écht niet kan missen op een feest. Het leukst is natuurlijk een goede DJ. Misschien heb je wel een vriend die voor een lage prijs (of niets) wat lekkere plaatjes kan draaien. Als dat geen mogelijkheid is kan je zelf altijd nog een speakertje neerzetten. Wat dan belangrijk is om natuurlijk een playlist te hebben vol met heerlijke nummers. Die liedjes moeten uiteraard wel een beetje passen bij het thema!

Daarnaast zal ik de muziek niet té hard zetten, anders heb je straks nog klagende buren…

Alcoholische versnaperingen

De alcoholische versnaperingen… dat is iets wat je al helemaal niet kan missen! Veel drank inkopen kost natuurlijk ook een hoop geld. Misschien is een ‘Bring-Your-Own-Bottle’ feest een goed idee? Of vind je het toch gastvrijer om de drank zelf in te kopen? Check dan eens online waar er mooie aanbiedingen zijn, daar kan je veel geld op besparen.

Leuke spelletjes

Iets wat ook altijd erg wordt gewaardeerd tijdens feestjes zijn spelletjes. Door bijvoorbeeld al een stapel speelkaarten neer te leggen scoor je al een hoop punten.

Naast dat is bierpong een erg geliefd spel. Je hoeft hier niet per se de bekende rode bekers voor te hebben. Dit kan ook gewoon met wat plastic bekertjes of glazen die je ergens nog in de kast hebt liggen. Een alternatief voor het pingpong balletje kan bijvoorbeeld ook een propje aluminiumfolie zijn.

Een ander spelletje dat altijd leuk is, is het bekende krokodillenspel. Dit spel kan je al kopen voor ongeveer €5,00 en geeft een hele hoop plezier! Je moet dan tandjes indrukken van de krokodil, wanneer de krokodil bijt bij het tandje dat jij indrukt moet je een opdracht doen zoals bijvoorbeeld een drankje shotten.

Als je nu nog niet genoeg geld hebt om zo’n onvergetelijk feest te geven heb je nog eventjes de tijd om wat bij te verdienen! Kijk snel even op onze website voor de leuke vacatures en schrijf je in om op de hoogte te blijven van alle vacatures!

Langskomen?

Bel ons om een afspraak te maken!
+31(0)88 522 00 00

Of loop bij één van onze vestigingen binnen.