Trends die jullie waarschijnlijk al weer vergeten zijn

Publicatiedatum 20 september 2022
Wijzigingsdatum 29 december 2022

Ieder jaar komen er weer nieuwe trends op. De één is een korte hype en de andere hype neemt de hele bevolking totaal over. Er zijn trends geweest die we totaal niet begrepen, maar toch stiekem wel aan meededen. In deze blog een overzicht van trends die je waarschijnlijk alweer vergeten was.

Trend #1: Het hoverboard

Hoewel deze trend voornamelijk populair was bij kinderen, zou dit ook voor de luie studenten ideaal zijn! Tegenwoordig zijn er zelfs ook allerlei accessoires voor een hoverboard te krijgen. Zo kun je er een stuur aan monteren zodat hij gebruikt kan worden als segway. Maar onze favoriet is toch wel het zitje wat je er achter kunt hangen. Hierdoor transformeert het hoverboard naar een heuse kart. MarioKart in reallife dus!

​Trend #2: Pokémon Go

Pokémon Go was een hele grote trend. Heel Nederland trok er massaal op uit om op de vreemdste plekken Pokémons te vangen. Begraafplaatsen werden bestormt en bij Kijkduin zat een rustig dagje strand er ook niet meer in. Helaas was dit van korte duur, het lijkt er namelijk op dat deze trend weer op zijn retour is. Toch jammer, want hoe leuk is het om Pickachu te vangen wanneer je naar de bus loopt?

​Trend #3: Nep sproetjes

Als je er goed over nadenkt is het eigenlijk ook gewoon belachelijk. Je plamuurt je hele gezicht vol en tekent hier vervolgens nep sproeten op. Mensen met sproetjes vinden we erg schattig, maar om ze zelf op je gezicht te tekenen gaat ons net iéts te ver. Al moet ik eerlijk toegeven: ik sluit niet uit dat ik dit een keer thuis voor de spiegel zal uitproberen.

​Trend #4: Fidgetspinner

Ik denk serieus dat 9 van 10 kinderen die ik het afgelopen jaar heb zien lopen een fidgetspinner in de hand had. Voor mij is het nog mysterie wat er precies zo leuk aan was maar aangezien ze letterlijk OVERAL te koop waren, moet het geweldig zijn geweest. Mocht iemand er nog een over hebben, stuur hem gerust op naar ons hoofdkantoor in Breda. Dan kan ik het ook eens proberen.

Op zoek naar een studenten (bij)baan? Bekijk snel onze vacatures en vindt de bijbaan die bij je past!

Langskomen?

Bel ons om een afspraak te maken!
+31(0)88 522 00 00

Of loop bij één van onze vestigingen binnen.