Wat eten we met Pasen?

Publicatiedatum 27 maart 2024
Wijzigingsdatum 27 maart 2024

Met Pasen om de hoek is het tijd om je brunch plannen te maken! Of je nu een intieme bijeenkomst hebt met familie of vrienden, of gewoon wilt genieten van een heerlijke maaltijd, een Paasbrunch is de perfecte gelegenheid om samen te komen en te genieten van lekker eten. Hier zijn enkele heerlijke gerechten om je brunch menu mee te vullen:

  1. Geroosterde Asperges met Hollandaise Saus

Asperges zijn een lentefavoriet en een heerlijke toevoeging aan elke brunchtafel. Besprenkel ze met olijfolie, bestrooi met zout en peper, en rooster ze tot ze knapperig en lichtbruin zijn. Serveer met zelfgemaakte Hollandaise saus voor een echte traktatie.

  1. Quiche Lorraine

Een klassieke quiche is altijd een hit bij brunches. De combinatie van romige eieren, knapperige spek en smeltende kaas in een boterachtige korst is simpelweg onweerstaanbaar. Voeg wat gehakte bieslook of peterselie toe voor extra smaak en kleur.

  1. Verse Fruitsalade

Een verfrissende fruitsalade is een must-have op elke brunchtafel. Meng een assortiment van je favoriete seizoensfruit zoals aardbeien, bosbessen, ananas en kiwi. Voeg een vleugje honing en verse munt toe voor een extra smaak dimensie.

  1. Eggs Benedict

Eieren Benedict zijn een brunch klassieker die altijd indruk maakt. Gepocheerde eieren worden geserveerd op een Engelse muffin, bedekt met plakjes ham en overgoten met romige Hollandaise saus. Het is een luxe gerecht dat je gasten zeker zal verwennen.

  1. Wafels met Vers Fruit en Slagroom

Niets zegt brunch zoals verse, luchtige wafels. Serveer ze met een assortiment vers fruit zoals aardbeien, frambozen en bramen, en top ze af met een flinke toef slagroom. Strooi er nog wat poedersuiker overheen voor een extra zoete traktatie.

  1. Spinazie en Feta Frittata

Een frittata is een veelzijdig gerecht dat makkelijk te maken is en altijd een menigte tevreden stelt. Klop eieren los met melk, voeg verse spinazie en verkruimelde feta toe, en bak het geheel in de oven tot het mooi goudbruin is. Snijd in punten en serveer warm.

  1. Mimosa's en Bloody Mary's

Geen brunch is compleet zonder een paar verfrissende drankjes. Mimosa's, gemaakt met champagne en vers geperst sinaasappelsap, zijn een klassieke keuze. Voor degenen die van een beetje pit houden, serveer ook Bloody Mary's met wodka, tomatensap en een vleugje tabasco.

Met deze heerlijke gerechten op je Paasbrunch Menu zul je zeker indruk maken op je gasten en een onvergetelijke culinaire ervaring creëren. Geniet van het samenzijn, het heerlijke eten en de vreugdevolle sfeer van Pasen!

Ben je nog geïnteresseerd naar de leukste bijbaan? Contact Recruit a Student om jezelf te ontwikkelen tot een echte professional! 

Langskomen?

Bel ons om een afspraak te maken!
+31(0)88 522 00 00

Of loop bij één van onze vestigingen binnen.