Werken bij een ziekenhuis in Eindhoven

Publicatiedatum 23 september 2022
Wijzigingsdatum 29 december 2022

Ben jij op zoek naar een leuke fulltime of parttime baan? Of wil je graag een flexibele bijbaan? Ga dan aan de slag bij het grootste algemeen ziekenhuis in Eindhoven. Dit is een modern, gastvrij, topklinisch opleidingsziekenhuis.

Schoonmaker in de beddencentrale

In de beddencentrale worden de bedden van het ziekenhuis gereinigd. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het afhalen van het beddengoed, het reinigen van de bedden, de opmaak en kwaliteitscontrole van de schone bedden en het beheren van linnengoed op de afdeling.

De diensten door de weeks zijn voornamelijk van 16:00 tot 20:30. In het weekend wordt er gewerkt van 08:30 tot 15:00 of tot 17:00. Ideaal als bijbaan of vakantiewerk dus! Bekijk op de website de hele vacature of reageer direct via Whatsapp.

​Medewerker spoelkeuken

Als spoelkeuken medewerker ga je aan de slag in de spoelkeuken van het ziekenhuis, die je schoon en representatief dient te houden. In de spoelkeuken wordt al het servies en bestek van het ziekenhuis gereinigd. Je verwerkt de afwas en voert andere ondersteunende keukenwerkzaamheden uit.

Als medewerker spoelkeuken werk je op flexibele basis, de werktijden zijn tussen 06:45 en 21:00. Wij maken de planning aan de hand van jouw beschikbaarheid. Voor deze functie moet 2 a 3 werkdagen beschikbaar zijn. Lees op de website meer over de vacature of reageer direct via Whatsapp.

​Facilitair medewerker

Als facilitair medewerker kun je per direct aan de slag in het personeelsrestaurant van het ziekenhuis. Binnen deze functie voer je voornamelijk schoonmaakwerkzaamheden uit zoals het reinigen van tafels, het schoonmaken van de vloer, het reinigen van koelkasten en het aanvullen van producten in de koeler.

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 14.30 tot 21.30, de werktijden zijn flexibel in te delen. Voor deze functie moet je minimaal 4 werkdagen beschikbaar zijn. Bekijk op de website de hele vacature of reageer direct via Whatsapp.

Langskomen?

Bel ons om een afspraak te maken!
+31(0)88 522 00 00

Of loop bij één van onze vestigingen binnen.