Recruit a Student Almere

Het team van Recruit a Student Almere

Denise Ketelaar

Denise Ketelaar

Franchiseondernemer
Remco Breet

Remco Breet

Franchiseondernemer
Jordy van Koert

Jordy van Koert

Accountmanager
Nina Keupink

Nina Keupink

Senior Accountmanager

Studenten uitzendbureau Almere

 +31(0)88 522 00 36

 flevoland@recruitastudent.nl
 P.J. Oudweg 4 | 1314 CH | Almere

Recruit a Student Almere is een uitzendbureau wat zich richt op het plaatsen van getalenteerde studenten bij interessante bedrijven. Sinds 1999 is Recruit a Student actief in de uitzendbranche en zorgen wij voor de perfecte match tussen ambitieuze studenten en bedrijven. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij een beschikken over een grote database. Deze database is gevuld met studenten die voor verschillende soorten werkzaamheden ingeschakeld kunnen worden. Recruit a Student Almere heeft er voor gezorgd dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

​Studenten uitzendbureau Almere; een betrouwbare HR-partner

Uitzendbureau Almere studenten is een betrouwbare HR-partner met een groot aanbod van diensten. Zo kunnen wij u helpen met de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, online uitzenden & verloning en poolmanagement. Dit grote aanbod van diensten zorgt ervoor dat wij een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem kunnen bieden.

Recruit a Student kent Almere en omstreken goed. Zo werken wij onder andere met studenten van Aeres Hogeschool en Hogeschool Windesheim. De studenten uit onze database zijn leergierig en gemotiveerd, zij willen zichzelf graag ontwikkelen tot young professional en willen graag relevante werkervaring op doen in de vorm van een bijbaan.

Recruit a Student Almere hanteert een persoonlijke aanpak, wij kennen al de studenten in onze database persoonlijk. Hierdoor weten wij precies wat de unieke kwaliteiten en talenten van de studenten zijn. Op deze manier kunnen wij gemakkelijk de juiste koppeling maken tussen een student en een vacature. Dit betekent voor u dat wij enkel kandidaten aan u voorstellen die beschikken over de gewenste kennis en vaardigheden. Ook kunnen wij u garanderen dat de studenten over de juiste werkhouding beschikken.

​Waarom een student?

Maar waarom zou u kiezen voor een student? Het inzetten van studenten heeft voordelen. Een van deze voordelen is flexibiliteit. De studenten zijn in te plannen precies zoals u dat wil. De studenten die u via uitzendbureau studenten Almere kunt inhuren zijn in te zetten voor kort- of langdurige opdrachten, voor wisselende of vaste diensten of voor een eenmalige opdrachten.

Om u maximale flexibiliteit te garanderen kunt u er bij langlopende opdrachten voor kiezen om een studentenpool samen te laten stellen. Deze pool bouwen wij speciaal voor u op en hierin plaatsen wij getalenteerde studenten. Een studentenpool is ideaal wanneer drukte op voorhand lastig te voorspellen is. Met de studenten uit deze pool kan snel geschakeld worden, u kunt ten allen tijden extra personeel aanvragen wanneer dit nodig is. Maar is de minder drukke periodes kunt u ook eenvoudig afschalen. Hierdoor beschikt u altijd over de juiste personeelsbezetting.

Een ander voordeel van het werken met studenten van uitzendbureau Almere studenten is dat u meer rendement kunt behalen uit uw vaste werknemers. Afgelopen jaren is de werkdruk binnen veel organisaties gestegen. Hierdoor krijgen professionals steeds meer taken. Dit kan een negatief effect hebben op de productiviteit en kwaliteit van het werk. Een intelligente student kan werkzaamheden overnemen van deze professionals. Hierdoor kunnen de professionals zichzelf weer focussen op hun belangrijkste taken en zal de productiviteit en kwaliteit weer stijgen.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Bent u benieuwd wat studenten uitzendbureau Almere voor u en uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en vertellen u graag meer over onze diensten. Ook kunt u online een offerte aanvragen. Wij inventariseren uw vraag razendsnel maar zeer grondig en zullen u vervolgens een passend voorstel doen.

Uitzendbureau studenten Almere heeft al veel bedrijven geholpen met het tijdig binnen halen van talent. Ook u helpen wij hier graag bij!

Direct een offerte ontvangen?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op met een voorstel!

Telefoonnummer