Recruit a Student Amsterdam

Het team van Recruit a Student Amsterdam

Irem Avdzha

Irem Avdzha

Accountmanager
Linda Breij- van Son

Linda Breij- van Son

Accountmanager
Moreno Nan

Moreno Nan

Accountmanager
Ruud de Groot

Ruud de Groot

Franchiseondernemer
Steven Hulsbosch

Steven Hulsbosch

Accountmanager
Clifton Eind

Clifton Eind

Accountmanager

Studenten uitzendbureau Amsterdam

 +31(0)88 522 00 60

 amsterdam@recruitastudent.nl
 Parlevinker 11 | 1186 ZA | Amsterdam

Studenten uitzendbureau Recruit a Student Amsterdam richt zich op het uitzenden van getalenteerde studenten. Recruit a Student heeft een landelijke dekking door de vele kantoor; zo ook in onze hoofdstad Amsterdam. Sinds 1999 zien wij het als ons doel om de perfecte match te maken tussen bedrijven en getalenteerde studenten. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een grote database opgebouwd. Deze database is gevuld met een diversiteit van studenten die in de startblokken staan om voor u aan de slag te gaan!

Met diensten als werving & selectieuitzenden & detacherenonline uitzenden & verloning en poolmanagement kunnen wij u een passende oplossing bieden voor ieder HR-gerelateerd probleem. 

Studenten uitzendbureau Amsterdam hanteert een persoonlijke aanpak. Wij kennen al de studenten in onze database persoonlijk en weten van hen precies wat hun kwaliteiten en unieke talenten zijn. Hierdoor is het mogelijk om snel een geschikte vacature voor een student te vinden. Voor u betekent dit dat wij alleen studenten aan u voorstellen die goed bij uw organisatie passen en die over de vaardigheden en kennis beschikken die u verwacht. Tevens beschikken deze studenten over een juiste werkhouding.

De kandidaten van Recruit a Student Amsterdam zijn gemotiveerd, ambitieus en intelligent. Zij kunnen niet wachten om al tijdens hun studie relevante werkervaring op te doen en om zichzelf zo door te ontwikkelen tot young professionals.

Maar waarom zou u kiezen voor een student? Studenten inhuren via uitzendbureau Amsterdam studenten brengt veel voordelen met zich mee. De studenten zijn zeer flexibel in te zetten. Zij willen graag zo veel mogelijk werken naast hun studie om hun studentenleven te bekostigen. Tevens beschikken zij vaak al over de basiskennis van uw vak. De werkzaamheden pakken zij snel op en hierdoor is de inwerktijd kort.

Vanzelfsprekend zien de studenten hun bijbaan via uitzendbureau studenten Amsterdam als een unieke kans om al tijdens hun studie werkervaring op te doen. Een leerzame bijbaan, gerelateerd aan hun studie, vergroot de kans op een goede baan na hun studie aanzienlijk. Dit zorgt ervoor dat u maximale inzet van onze studenten kunt verwachten. De studenten zijn in te huren voor vaste of wisselende diensten, lange of korte periodes en zelfs voor eenmalige opdrachten.

Een student inhuren Amsterdam via Recruit a Student is ideaal wanneer u te maken heeft met variabele drukte. U kunt er namelijk bij langlopende opdrachten er voor kiezen om een studentenpool te laten opbouwen. Deze pool bouwen wij speciaal voor u op en deze vullen wij met getalenteerde studenten. Met deze studenten kan snel geschakeld worden en zijn snel inzetbaar bij onverwachte drukte. Wanneer er een rustige periode aanbreekt kunt u ook eenvoudig weer afschalen. Maximale flexibiliteit dus wanneer u kiest voor het inhuren van studenten via studenten uitzendbureau Amsterdam.

Tevens zorgt het inhuren van een werkstudent er voor dat u meer rendement uit uw vaste medewerkers kunt behalen. De afgelopen jaren is binnen veel bedrijven de werkdruk flink toegenomen. Professionals krijgen hierdoor steeds meer taken en de kwaliteit en productiviteit zullen hierdoor afnemen. Een student kan werkzaamheden overnemen van de professionals waardoor zij zich weer kunnen focussen op hun belangrijkste werkzaamheden. De productiviteit en kwaliteit zullen hierdoor weet toenemen en daar plukt u de vruchten van. 

Al veel bedrijven in Amsterdam hebben wij geholpen met het vinden van een geschikte student, ook u helpen wij graag! Wilt u meer weten over Recruit a Student Amsterdam? Neem dan contact met ons op. U kunt ook een bel-mij-terug verzoek achterlaten, wij nemen dan zo snel mogelijk telefonisch contact met u op. Ook kunt u online een vrijblijvende offerte aanvragen. Na een razendsnelle maar grondige inventarisatie van uw vraag doen wij u een passend voorstel. 

Direct een offerte ontvangen?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op met een voorstel!

Telefoonnummer