Recruit a Student Breda

Studenten Uitzendbureau Breda

Het studenten uitzendbureau in Breda

Jij zoekt een baan in Breda, want jij hebt behoefte aan geld en ervaring naast je opleiding. Maar het studenten uitzendbureau Breda biedt meer dan genoeg banen aan, zowel parttime als fulltime banen. Van alle markten zijn we thuis, zorg, logistiek, sales en administratie. Daarvoor is het belangrijk dat er een juiste baan match is tussen werknemer en werkgever. Recruit a Student hanteert een persoonlijke aanpak, en kent alle vaardigheden en talenten van onze studenten. Onze collega’s staan klaar om de juiste leuke baan te vinden voor jou! 

Welke vacatures heeft studentenbureau in Breda

Recruit a Student biedt vele banen in allerlei verschillende sectoren. We bieden administratieve vacatures, logistieke vacatures, klantenservice vacatures en horeca vacatures. Recruit a Student hecht waarde aan het vinden van de leukste studenten bijbaan voor elke student waarin zij zichzelf goed kunnen ontwikkelen en hun talenten kunnen ontplooien. Wil jij weten wat voor vacatures in Breda we nog meer hebben? Ontdek de vacatures in Breda via deze pagina op de website. Mocht je interesse hebben kan je je aanmelden voor de vacature via de vacature, of kom langs in ons kantoor! 

 

Waar vind je ons studentenbureau in Breda?

Recruit a student verwelkomt hun studenten van harte in het kantoor die elke dag open is van 09:00 tot 17:00. Ons studentenbureau in Breda staat open voor vragen van studenten en om de studenten zo goed mogelijk te leren kennen om hun talenten te vinden. Het studenten uitzendbureau is te vinden in de mooiste straat van Breda, Ginnekenweg. Naast een bezoekje aan het kantoor, is er de mogelijkheid om daarna te shoppen en een terrasje te pakken. Kom langs! 

+31(0)88 522 00 76

 breda@recruitastudent.nl
 Ginnekenweg 32 | 4818 JG | Breda

Meld je nu aan!

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Het team van Recruit a Student Breda

Fé de Bont

Fé de Bont

Online marketeer
Tugce Yigit

Tugce Yigit

Accountmanager
Vincent de Vries

Vincent de Vries

Accountmanager
Anke van Merrienboer

Anke van Merrienboer

Online marketeer
Lenna Nooijens

Lenna Nooijens

Online marketeer