Recruit a Student Eindhoven

Het team van Recruit a Student Eindhoven

Mark van Bussel

Mark van Bussel

Accountmanager
Ewa Hendriks

Ewa Hendriks

Accountmanager
Nathalie Morillas

Nathalie Morillas

Accountmanager

Studenten uitzendbureau Eindhoven

 +31(0)88 522 00 40

 eindhoven@recruitastudent.nl
Kastanjelaan 400 | 5616 LZ | Eindhoven

Recruit a Student Eindhoven is een uitzendbureau wat zich richt op de werving & selectie en het uitzenden van getalenteerde studenten. Dankzij onze vele kantoren door heel Nederland bieden wij een landelijke dekking. Wij zorgen al sinds 1999 voor de perfecte match tussen bedrijven en getalenteerde studenten. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een grote database, gevuld met studenten die in de startblokken staan om voor uw bedrijf in Eindhoven en omstreken aan de slag te gaan.

Het aanbod van diensten van studenten uitzendbureau Eindhoven bestaat onder andere uit werving & selectiepoolmanagementuitzenden & detacheren en online uitzenden en verloningen. De combinatie van dit ruime aanbod van diensten en onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem kunnen bieden. 

Studenten uitzendbureau Eindhoven hanteert een persoonlijke aanpak. Al de studenten uit onze database kennen wij persoonlijk, wij weten wat de kwaliteiten en unieke talenten zijn van de studenten. Dit zorgt ervoor dat wij gemakkelijk een geschikte vacature voor onze studenten kunnen vinden. Zo zorgen wij ervoor dat de studenten die voor u aan de slag gaan goed passen bij uw organisatie en zij over de juiste vaardigheden beschikken om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Ons uitgebreide werving & selectie proces zorgt ervoor dat wij alleen studenten aan u voorstellen die beschikken over de juiste werkhouding. De studenten van studenten uitzendbureau Eindhoven zijn leergierig, intelligent en ambitieus. Zij willen graag relevante werkervaring op doen die aansluit op de studie die zij volgen.

Waarom een student? Het inhuren van studenten via studenten uitzendbureau Eindhoven heeft veel voordelen voor u. Zo zijn de studenten zeer flexibel in te zetten omdat zij hun beschikbaarheid vaak aanpassen aan hun schoolrooster. De studenten willen graag zoveel mogelijk uren werken naast hun studie om zo hun studentenleven te kunnen bekostigen. Ook beschikken zij vaak al over de basiskennis van uw vak, de werkzaamheden pakken zij hierdoor snel op. De inwerktijd van de studenten is daardoor kort. Vanzelfsprekend willen de studenten zichzelf al tijdens hun studie ontwikkelen tot young professionals. Een leerzame bijbaan, waarbij zij studie gerelateerde werkervaring op kunnen doen, vergroot de kans op een goede baan na het afstuderen aanzienlijk. Hierdoor kunt u uitgaan van maximale inzet van de studenten. De studenten zijn via studenten uitzendbureau Eindhoven in te schakelen voor lange of korte periodes, vaste of wisselende diensten of voor eenmalige opdrachten. 

Wanneer u te maken heeft met wisselende drukte is het inhuren van een student ideaal. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een studentenpool op te laten bouwen. Wij selecteren speciaal voor u de beste studenten die flexibel door u ingezet kunnen worden. Bij drukte kunt u hierdoor snel extra studenten inzetten en in de rustigere periodes kunt u eenvoudig weer afschalen. Zo zit u nergens aan vast en heeft u niet meer te maken met over- of onderbezetting wanneer u personeel inhuurt via studenten uitzendbureau Eindhoven.

Het inhuren van een student zorgt er tevens voor dat u meer rendement kunt behalen uit uw vaste werknemers. De afgelopen jaren is bij veel organisaties de werkdruk gestegen. Deze stijging heeft een negatieve invloed op de kwaliteit en productiviteit van uw professionals. Zij krijgen hierdoor namelijk steeds meer werkzaamheden naast hun vaste taken. Een student kan hierbij helpen. Hij/zij kan taken overnemen van uw professionals en hierdoor kunnen de professionals zich weer volledig focussen op hun belangrijkste taken. De productiviteit en kwaliteit zullen hierdoor stijgen. 

Het binnenhalen van getalenteerd personeel is de laatste jaren steeds lastiger geworden. De werving en selectie van nieuw personeel kan veel van uw kostbare tijd in beslag nemen. Daarom helpt studenten uitzendbureau Eindhoven u graag met binnen halen van talent in een vroeg stadium. Wij kunnen snel én voordelig getalenteerde studenten aan u voorstellen.

Wilt u graag meer weten over de dienstverlening van studenten uitzendbureau Eindhoven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en vertellen u graag meer over onze diensten. U kunt ook online een offerte aanvragen. Wanneer u een offerte aanvraag doet inventariseren wij grondig uw vraag en doen u snel een passend voorstel.

Direct een offerte ontvangen?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op met een voorstel!

Telefoonnummer