Agenda

Als je bij ons komt werken zitten daar ook veel andere voordelen aan verbonden naast die leuke baan! We werken samen met veel studentenorganisaties. Zo kunnen wij samen met hun, maar ook speciaal voor jullie leuke activiteiten en evenementen opzetten. 

Naast dat wij uitjes zoals borrels, pub quizzen en wedstrijden organiseren geven we ook veel leuke workshop. Denk bijvoorbeeld aan een CV workshop waar je gepersonaliseerde feedback krijgt op jouw CV!

Kijk tussen al deze mogelijkheden en meld je aan voor de activiteit! Soms is het nodig om je bij ons of de studentenvereniging ingeschreven te hebben!

Workshop

Groningen

Workshop

2 September - Tijdens de ESN introductieweek geven wij een interessante workshop! Daarnaast kun je bij onze stand langskomen om je meteen in te schijven voor jouw favorite baan.
Lees meer
Zuidergrachtconcert

Leeuwarden

Zuidergrachtconcert

9 september, 2023 - Het Zuidergrachtconcert is een gratis te bezoeken concert waar je vanaf de kade of het water kunt genieten van geweldige Nederlandse artiesten! Natuurlijk wordt dit geweldige evenement gesponsord door Recruit a Student Leeuwarden!
Lees meer
Banenmarkt

Groningen

Banenmarkt

14 september, 2023 - Vandaag zijn we aanwezig op een gigantische banenmarkt op de Vismarkt in Groningen. Kom langs en ontvang leuke goodies, advies en nog veel meer!
Lees meer
Borrel Leeuwarden September

Leeuwarden

Borrel Leeuwarden September

27 september, 2023 - Leer je collega's kennen onder het genot van een drankje, praat lekker bij en vergroot je netwerk!
Lees meer
Borrel Groningen September

Groningen

Borrel Groningen September

28 September 2023 - De kans om je collega's in een relaxte sfeer te leren kennen!
Lees meer