Agenda

Als je bij ons komt werken zitten daar ook veel andere voordelen aan verbonden naast die leuke baan! We werken samen met veel studentenorganisaties. Zo kunnen wij samen met hun, maar ook speciaal voor jullie leuke activiteiten en evenementen opzetten. 

Naast dat wij uitjes zoals borrels, pub quizzen en wedstrijden organiseren geven we ook veel leuke workshop. Denk bijvoorbeeld aan een CV workshop waar je gepersonaliseerde feedback krijgt op jouw CV!

Kijk tussen al deze mogelijkheden en meld je aan voor de activiteit! Soms is het nodig om je bij ons of de studentenvereniging ingeschreven te hebben!

Culture Day Groningen

Groningen

Culture Day Groningen

04-02-2023 - Als onderdeel van d van ESN Groningen wordt de Cultural day gehouden!
Lees meer
Informatiemarkt

Leeuwarden

Informatiemarkt

09-02-2023 - Deze informatie markt help je bij het uitzoeken van alles wat met werk en school te maken heeft. Loop langs de kraampjes en kom in contact met faculteiten en bedrijven.
Lees meer
Meet the Mayor

Leeuwarden

Meet the Mayor

15-03-2023 - Ontdek Leeuwarden met je medestudenten, samen met Leeuwarden Student City kun jij langs bij de burgemeester!
Lees meer
Career Event

Groningen

Career Event

20-04-2023 - Tijdens het cariere event kun jij er achter komen waar jij aan de slag kunt tijdens en na je studie. Wat zijn je ambities? Wij geven je er graag meer informatie over!
Lees meer
Studenten Festival Nijmegen

Nijmegen

Studenten Festival Nijmegen

12-05-2023 - Coupe des Tempeliers, uitgegroeid van hockey toernooi tot een enorm studenten festival in Nijmegen. En wij zijn er bij, jij ook?
Lees meer