Recruit a Student Rotterdam

Het team van Recruit a Student Rotterdam

Studenten uitzendbureau Rotterdam

 +31(0)88 522 00 10

 rotterdam@recruitastudent.nl
 Oostzeedijk beneden 32 | 3061 VT | Rotterdam

Recruit a Student Rotterdam zorgt al sinds 1999 voor de perfecte match tussen bedrijven en talentvolle studenten. Recruit a Student helpt u graag bij het vinden van een geschikte oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem. Onze jarenlange ervaring heeft er voor gezorgd dat wij beschikken over een uitgebreide database, gevuld met gemotiveerde studenten. Onze studenten staan in de startblokken om voor u aan de slag te gaan!

Als betrouwbare HR-partner bieden wij veel verschillende diensten aan zoals werving & selectieonline uitzenden & verloninguitzenden & detacheren en poolmanagement waardoor wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Voor ieder probleem bieden wij passende oplossing!

Een persoonlijk aanpak vinden wij erg belangrijk. Daarom zorgen wij er voor dat wij iedere student in onze database in de regio Rotterdam/Den Haag persoonlijk kennen. Hierdoor weten wij precies wat de unieke talenten van de studenten zijn en welke vacatures hierop aansluiten. Wij kunnen dus snel voor u de beste studenten selecteren die een goede werkhouding hebben en perfect bij uw organisatie passen.

Wij zien het als onze missie om voor iedere student in de omgeving Rotterdam/Den Haag een (bij)baan te vinden die aansluit op hun studie en interesses. Zo bieden wij de studenten de kans om al tijdens hun studie waardevolle werkervaring op te doen en zo zichzelf te ontwikkelen tot young professional. Deze kans grijpen de studenten graag aan en hierdoor zijn zij erg gemotiveerd om hun kennis en vaardigheden bij uw organisatie in praktijk te brengen. De studenten beschikken vaak al over de basiskennis van het vak en hierdoor hebben zij de werkzaamheden snel onder de knie.

Maar wanneer kiest u nou een student inhuren Rotterdam via onze vestiging? Het ene moment stromen de orders binnen en kunt u wel wat extra hulp gebruiken. Maar het andere moment blijven de orders uit en heeft u te maken met overbezetting. In dit voorbeeld is het inhuren van een student de ideale uitkomst. Onze studenten werken graag op flexibele basis naast hun studie, dit zorgt er voor dat u eenvoudig kunt op- en afschalen. Studenten uitzendbureau Rotterdam kan u helpen met het inhuren van studenten voor een lange of korte periode, vaste of wisselende diensten of zelfs voor een eenmalige opdracht.

Wanneer u een langlopende opdracht heeft waarbij u onze hulp inschakelt, kunnen wij voor u een studentenpool opbouwen. Deze studentenpool stellen wij speciaal voor u samen en wordt gevuld met getalenteerde studenten. Dankzij deze studentenpool kan er nog sneller geschakeld worden en kunt u last-minute nog extra studenten aanvragen bij onverwachte drukte.

Het inhuren van studenten via studenten uitzendbureau Rotterdam zorgt er voor dat u meer rendement uit uw vaste werknemers kunt behalen. Door de toenemende werkdruk hebben uw professionals het vaak erg druk. Buiten hun vaste taken krijgen zij steeds meer werkzaamheden en dit gaat ten kosten van de productiviteit en kwaliteit. Een intelligente student kan deze werkdruk verminderen door werkzaamheden van de professionals uit handen te nemen. Ook financieel gezien is het inhuren van een student aantrekkelijk. De studenten zitten nog op school en willen graag wat bijverdienen in de vorm van een bijbaan. 

Uitzendbureau Rotterdam studenten helpt u bij het tijdig binnen halen van talent. De zoektocht naar getalenteerd personeel kan namelijk lastig zijn. Recruit a Student helpt u hier graag bij zodat u uw waardevolle tijd niet hoeft te besteden aan de werving en selectie van nieuw personeel. Ook scheelt dit u in een later stadium een hoop geld wanneer u nu kiest voor het inhuren van een student. De student kan zichzelf namelijk binnen uw organisatie door ontwikkelen tot een volwaardig werknemer. Hierdoor hoeft u geen geld te besteden aan de werving & selectie en het inwerken van een nieuwe werknemer.

Bent u benieuwd wat uitzendbureau studenten Rotterdam voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons, vul het bel-mij-terug formulier in of kom langs. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening en de mogelijkheden. Tevens kunt u ook een offerte aanvragen. Door het aanvragen van een offerte krijgt u snel een duidelijk beeld van wat het inhuren van een student zal kosten. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

Direct een offerte ontvangen?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op met een voorstel!

Telefoonnummer