Recruit a Student Venlo

Het team van Recruit a Student Venlo

Denise Ketelaar

Denise Ketelaar

Franchiseondernemer
Remco Breet

Remco Breet

Franchiseondernemer
Nina Keupink

Nina Keupink

Senior Accountmanager
Jordy van Koert

Jordy van Koert

Accountmanager

Studenten uitzendbureau Venlo

 +31(0)88 522 00 77

 venlo@recruitastudent.nl
 Alleen op afspraak

Recruit a Student is een studenten uitzendbureau in Venlo wat zich richt op het uitzenden van getalenteerde studenten. Recruit a Student heeft een landelijke dekking; zo zijn wij ook in Venlo gevestigd. Sinds 1999 zorgen wij voor de perfecte match tussen bedrijven en studenten. Onze jarenlange ervaring heeft er voor gezorgd dat wij over een uitgebreide database beschikken, gevuld met studenten die u in kunt inschakelen voor verschillende soorten werkzaamheden.

Recruit a Student Venlo werkt met studenten van onder andere Fontys Venlo en HAS Venlo. De studenten uit onze database zijn intelligent, gemotiveerd en ambitieus. Zij staan in de startblokken om direct voor u aan de slag te gaan!

​De diensten van Recruit a Student Venlo

Onze dienstverlening is zeer veelzijdig, zo kunnen wij u van dienst zijn bij de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, online uitzenden & verloning en poolmanagement. Als betrouwbare HR-partner biedt Recruit a Student een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem.

Studenten uitzendbureau Recruit a Student Venlo hanteert een persoonlijke aanpak. De studenten in onze database kennen wij persoonlijk en hierdoor weten wij precies wat hun unieke kwaliteiten en talenten zijn. Dit zorgt ervoor dat wij gemakkelijk de juiste koppeling tussen een student en een vacature kunnen maken. Voor u betekent dit dat wij aan u studenten kunnen voorstellen die goed bij uw organisatie passen en beschikken over de door u gewenste kennis en vaardigheden. Tevens beschikken de uitzendbureau Venlo studenten over de juiste werkhouding en steken zij graag de handen uit de mouwen.

​Waarom een student?

Maar waarom een student? Een student inhuren via Recruit a Student Venlo brengt veel voordelen met zich mee. Wij zien het als ons doel om voor studenten een studie gerelateerde (bij)baan te vinden. De studenten zien hun bijbaan via uitzendbureau studenten Venlo als een unieke kans om waardevolle werkervaring op te doen. Een leerzame bijbaan, gerelateerd aan hun studie, vergroot de kans op een goede baan na het afstuderen aanzienlijk. Dit zorgt ervoor dat u altijd maximale inzet van de studenten kunt verwachten.  

Daarnaast zorgt de gerelateerde studie van de student ervoor dat zij over veel kennis van het vak beschikken. Hierdoor hebben zij werkzaamheden snel onder de knie en is de inwerktijd kort. De student zal al snel als volwaardig werknemer meedraaien binnen uw organisatie en zo behaalt u al snel maximaal rendement uit het inhuren van een student via studenten uitzendbureau Venlo.

Tevens zorgt uitzendbureau Venlo studenten ervoor dat u meer rendement kunt behalen uit uw vaste medewerkers wanneer u er voor kiest om een student in te schakelen. De afgelopen jaren is de werkdruk binnen veel organisaties flink gestegen. Professionals krijgen steeds meer taken en dit heeft een negatieve invloed op de productiviteit en kwaliteit van het werk. Een intelligente student kan werkzaamheden van uw professionals uit handen nemen waardoor zij zich weer kunnen focussen op hun belangrijkste taken. De kwaliteit en productiviteit zal hierdoor weer toenemen en daar plukt u de vruchten van.

​Maximale flexibiliteit

Als studenten uitzendbureau werken wij voornamelijk samen met getalenteerde studenten. Studenten zijn flexibeler dan reguliere uitzendkrachten: voor hen is werken in de avonden, weekenden en vakanties geen enkel probleem. 

Pieken en dalen binnen uw personeelsbehoefte kunnen dus snel worden opgevangen door het inhuren van een getalenteerde student. Dankzij ons poolmanagement systeem beschikken wij over een pool van ingewerkte uitzendkrachten die u op afroep kunt inzetten om uw pieken en ziekteverzuim op te vangen. U geeft aan hoeveel studenten u in wilt zetten en wij regelen de rest. Daarnaast bepaalt u zelf met welke frequentie u een student inhuurt en kunt u de uitzendkracht precies inplannen zoals u wenst.

​De ideale werkstudent voor iedere functie

Onze studenten zijn voor verschillende functies en werkzaamheden binnen zeer uiteenlopende branches in te huren. Zo zijn onze studenten momenteel onder andere actief in de volgende branches:

 • Marketing/communicatie
 • Zakelijke dienstverlening
 • Financiële dienstverlening
 • Zorg
 • Klantenservice
 • Horeca
 • Automotive
 • Evenementen & festivals
 • Transport
 • Logistiek
 • Detailhandel
 • Verkoop/sales

​Meer informatie over studenten uitzendbureau Venlo?

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Recruit a Student Venlo of vul het bel-mij-terug formulier in. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening en geven u graag vrijblijvend HR-advies. Ook kunt u online gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij inventariseren uw vraag snel maar grondig en doen u vervolgens een passend voorstel. Uitzendbureau studenten Venlo zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft!

Direct een offerte ontvangen?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op met een voorstel!

Telefoonnummer