Recruit a Student Zaandam

Recruit a Student Zaandam

Leuke, flexibele, uitdagende en makkelijke banen voor naast de studie. Dat is wat wij bieden. We snappen dat je niet altijd beschikbaar bent en dat je graag snel en vrijblijvend wat extra’s wil verdienen. Daarom kun je bij ons aan de slag op jouw voorwaarden. Wij bieden de mogelijkheden en jij kijkt wat bij jou past.

Festivals, evenementen, een uitje naar een vakantiepark of een stabiele baan hier in Zaandam. Het is allemaal mogelijk! Daarnaast bieden wij ook gezellige activiteiten voor onze kandidaten, je hoeft je alleen maar bij ons te hebben ingeschreven om deel te kunnen nemen!


Lijkt het jou leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, geld te verdienen, ervaring op te doen en deel te nemen aan gezellige activiteiten? Neem dan contact met ons op of schrijf je in, dan helpen wij je zo snel mogelijk verder!

Schrijf je in!

Telefoonnummer

Het team van Recruit a Student Zaandam

Jantina Bleijinga

Jantina Bleijinga

Directeur
Carlijn Cents

Carlijn Cents

Events & Recruitment
Kathelijne Sissing

Kathelijne Sissing

Marketing & Administratie
Wilko de Vreeze

Wilko de Vreeze

Directeur
Yannick de Vries

Yannick de Vries

Office Manager
Coen Wolterink

Coen Wolterink

Intercedent
Janet van de Lune

Janet van de Lune

Intercedent Zaandam

Onze Samenwerkingen

Reviews

It was really a nice time. I met many international students and people there. I share their culture, language and experience which is really better than school.

I appreciate your patience, help, and commitment. I hope we will meet each other again in another place.

-Getaneh

I really had a nice time working at Leek !

It was a life changing experience for me ! Listening to people and helping them out made me feel good! I will definitely miss all of them there especially the kids! I had formed a nice bond with them!

-Simran

I enjoyed being with people from different areas of the world, and I got a lot of experience. I am grateful for the opportunity and the pleasant stay. Thank you for everything!

-Tigist

Studenten uitzendbureau Zaandam

 +31(0)88 522 00 58

 zaandam@recruitastudent.nl
 Alleen op afspraak

Recruit a Student is een uitzendbureau met een focus op het plaatsen van getalenteerde studenten. Met vestigingen door heel Nederland hebben wij een landelijke dekking. Zo leveren wij ook door heel Noord-Holland dankzij onder andere onze vestiging in Zaandam. Bij Recruit a Student zorgen wij al sinds 1999 voor een perfecte match tussen bedrijven en studenten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies welke behoeftes en talenten op elkaar aansluiten. Hierdoor vullen wij dankzij onze brede kandidatenpool elke aanvraag met een kandidaat op maat!

Recruit a Student Zaandam werkt met studenten van de hogescholen in Zaandam. De studenten uit onze database zijn intelligent, gemotiveerd en ambitieus. Zij staan in de startblokken om direct voor u aan de slag te gaan!

​De diensten van Recruit a Student Zaandam

Onze dienstverlening is zeer veelzijdig, zo kunnen wij u van dienst zijn bij de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, online uitzenden & verloning en poolmanagement. Als betrouwbare HR-partner biedt Recruit a Student een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem.

Studentenuitzendbureau Recruit a Student Zaandam gaat voor een persoonlijke aanpak. Wij zorgen ervoor dat wij de studenten persoonlijk leren kennen. Hierdoor weten wij wat de unieke kwaliteiten en talenten van een student zijn. Als gevolg weten wij direct welke student het beste bij een opdracht past. Opdrachtgevers krijgen hierdoor betere werknemers en kandidaten een functie waar hij op zijn plek zit. Een student van Recruit a Student Zaandam heeft altijd de juiste werkhouding en steekt graag zijn handen uit de mouwen.

​Waarom een student?

Wat zijn nu eigenlijk de voordelen van een student inhuren als uw uitzendkracht? Een van voordelen van een uitzendkracht van Recruit a Student Zaandam is altijd een maximale inzet. Onze kandidaten zien een (bij)baan als een kans om zich te mogen bewijzen als een professional. Daarom doen ze altijd een stapje extra om u te bewijzen dat ze uw vertrouwen waard zijn. Zij zien ervaring nu als een belangrijke factor voor een baan na hun studie.

Daarnaast heeft een student die werkt in een functie gerelateerd aan zijn studie nog een groot voordeel. Hij komt binnen met een zeer goede up-to-date basiskennis. Hierdoor draaien onze kandidaten erg snel al een maximaal rendement binnen uw bedrijf. Heeft u snel goed personeel nodig zijn studenten van Recruit a Student Zaandam dus ideaal.

Een derde voordeel is het ondersteunen van uw vaste medewerkers. Rendement van uw eigen personeel zakt als ze teveel taken moeten doen die buiten hun kerntaken liggen. Onze werkstudenten zijn ideaal om deze taken over te nemen zodat uw professionals zich bezig kunnen houden met waar ze het beste in zijn. Zo zorgt u er voor dat al het werk gedaan wordt en uw eigen personeel maximale kwaliteit en productiviteit blijft leveren.

​Maximale flexibiliteit

Als studentenuitzendbureau werkt Recruit a Student met getalenteerde studenten. Een student is over het algemeen flexibeler dan een reguliere uitzendkrachten: voor hen is werken in de avonden, weekenden en vakanties geen enkel probleem.

Pieken en dalen binnen uw personeelsbehoefte kunnen dus snel worden opgevangen door het inhuren van een getalenteerde student. Dankzij ons poolmanagement systeem beschikken wij over een pool van ingewerkte uitzendkrachten die u op afroep kunt inzetten om uw pieken en ziekteverzuim op te vangen. U geeft aan hoeveel studenten u in wilt zetten en wij regelen de rest. Daarnaast bepaalt u zelf met welke frequentie u een student inhuurt en kunt u de uitzendkracht precies inplannen zoals u wenst.

​De ideale werkstudent voor iedere functie

Onze studenten zijn voor verschillende functies en werkzaamheden binnen zeer uiteenlopende branches in te huren. Zo zijn onze studenten momenteel onder andere actief in de volgende branches:

 • Marketing/communicatie
 • Zakelijke dienstverlening
 • Financiële dienstverlening
 • Zorg
 • Klantenservice
 • Horeca
 • Automotive
 • Evenementen & festivals
 • Transport
 • Logistiek
 • Detailhandel
 • Verkoop/sales

​Meer informatie over studenten uitzendbureau Zaandam?

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Recruit a Student Zaandam of vul het bel-mij-terug formulier in. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening en geven u graag vrijblijvend HR-advies. Ook kunt u online gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij inventariseren uw vraag snel maar grondig en doen u vervolgens een passend voorstel. Uitzendbureau studenten Zaandam zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft!

Direct een offerte ontvangen?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op met een voorstel!

Telefoonnummer